Bimcell satımaya başladı

Sponsorlu Bağlantılar

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
    Konu Sahibi
Bimcell satımaya başladı
Evet Arkadalar bimcell satılmaya başlanmıştır artık formda bimcell opeatörü içinde ayrı bir sekme hazırlanır işte bimcell hakında bilgi;

Cep telefonu operatörleriyle anlaşarak, mobil iletişim sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulan ‘sanal operatörlük’ alanında sürpriz bir oyuncu devreye girdi. İndirim marketleri kategorisinin en büyük oyuncusu , bugünden itibaren 3.350 mağazasında “BİMcell” adlı ürünleri pazarlamaya başlıyor. Cep operatörü ile anlaşarak mobil iletişim hizmeti verecek olan şirket, marketten hat satışı ve numara taşıma yoluyla abone kaydederek mobil iletişim işinde büyümeyi hedefliyor. ve gerekli belgelerin doldurulmasının ardından BİMcell’in sim kartı alınıyor ardından da aynen diğer operatörlerde olduğu gibi telefonlara takılarak görüşme başlatılıyor. KVK’nın ’le geçmişte başlattığı Muhabbet Kart projesi bu alanda atılan en iddialı girişimlerden biri olarak biliniyor. Avea’nın altyapısını kullanacak olan BİMcell’in en iddialı olduğu ise ‘indirim’ tarafı. 1 kontöre karşılık gelen 6 saniyeye işaret ederek “6 saniyesi 1 kuruş” söylemiyle işe başlayan şirket, operatörlerden çok daha ucuz fiyata hizmet sağlamayı vaad ediyor.

1 kuruşluk fiyat
Avea’nın bu kapsamdaki bir diğer operasyonu olan taraftar paketlerindeki (Kartalcell, , , TrabzonCell) tarifelerde 6 saniyelik görüşmenin karşılığı 1.25 kuruşa geliyor. Diğer operatörlerin saniye fiyatları ise bu seviyenin üzerinde seyrediyor. Sade, karmaşık olmayan tek tip yapısıyla iş yapmayı planlayan BİMcell, abonelerin konuştukları kadar ödeme yapmasını sağlayacağını bildirdi. Şirket, kullanıcıların istedikleri kadar yükleme yapacağını ve 6 saniyesi 1 kuruştan konuşacaklarını açıkladı.

100 SMS paketi 4 TL 1Gb 14.5 TL

Mobil iletişim işinde düşük fiyat stratejisini izleyecek olan BİMcell, görüşme tarifelerinin yanı sıra SMS ve internet paketlerini de abonelerine sunuyor. 4 TL’ye 100 SMS’lik paket verilirken, 1Gb’lık internet paketi 14.5 TL’ye satılıyor. Şirket yurtdışı görüşme hizmetlerini de sağlıyor.
BİM İcra Kurulu Üyesi (CFO) Haluk Dortluoğlu, “Mobil iletişimin BİM’cesi sloganıyla sektöründe fark ortaya koyacak bir hizmet sunmaya başladık. Hizmet anlayışımızla sektöründe olduğu gibi, GSM hizmetleri alanında da herkesin ilgisini çekeceğimize inanıyorum. Müşterilerimizin kullanımı kolay, düşük fiyatlı ve kaliteli GSM hizmetimizi beğenerek kullanacaklarını düşünüyorum” dedi.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Umarım rekabet adına güzel şeyler getirecek Bimcell :oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
şaka gibi :D

futbol123

futbol123

Üye
hat alana le kola hediye :D

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
gölgee_65

gölgee_65

Üye
Tarifeleri de artık Le'öğrenci, Le'kamu, Le'sınırsız olur :D

• Beğen
Tepkiler: admiral23, ! AhmeT ! ve GhostRiderX
yaren_dede

yaren_dede

Üye
fbcell gscell gibi birşey buda aveanın paketlerinden biri sonuçta yeni bir şebeke gibi lanse etmeye gerek yok bence
200dk 20tl ye denk geliyor,
zaten şu anda bütün şebekelerde 20tl 500dk veriyor

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
    Konu Sahibi
Adminlerin BimCell içinde ayrı bir konu açması lazım :D

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
BimCELL için ayrı bir bölüm açılsa iyi olur bencede, gelişmeleri daha kolay takip etmemiz açısından. BİMCELL gerek konuşma,sms gerekse internet paketleri açısından cezbedici tarife ve kampanyalar yapar umarım. temennimiz bu yönde. Özellikle internet konusunda ekonomik tarifeler bekliyoruz BİMCELL.

u_cosar

u_cosar

Üye
Hat bölümüne artık bimcell de açılmalı :D

haltie

haltie

Üye
GSM operatörlerinin komedyen reklam yüzü furyasına BİMCell'den beklenen hamle geldi...

• Beğen
Tepkiler: GhostRiderX
xenon56

xenon56

Üye
hiç güzel değil...

gentleman_ths

Üye
Bu Espiriyi kendi kedime yapıyordum :D

bluemai

bluemai

Üye
valla arkadaşlar böyle giderse bimcell e geçecem herhalde .. sırf şu cepnet için katlanıyorum vodafone a yoksa çoktan tekmeyi basmıştım da..abicim yükleme günü geçti diye olur mu böyle 61 saniye dedin mi hemen çakıyor 82 kuruşu bu ne böyle yaaa? yazık...

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
    Konu Sahibi
şimdi değilde ilerde benim geçmem garanti .yabancılar bizi sömürmekten bıkmadı :D

EneSinan

EneSinan

Üye
Ben geçtim. 2 gün sonra açılıyor

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Kamera şakası gibi bu haberi ilk okuduğumda bir ispanyol arkadaşım ile bir yerde oturmuş sohbet ediyorduk bende dahil gülmekten kriz geçirdik para kazanacağım diye bu marketçilerin yapmayacağı şey yok ama işin sonunu düşünen yok yabancılar bir tarafları ile gülüyor kimsenin umrunda değil herkes kendi cebinin derdine düşmüş bakalım bu aç gözlüler gelecekte marketlerde daha neler satıp bu milleti rezil edecek.