Bilmeyenler için paylaşmak istedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bilmeyenler için paylaşmak istedim
Arkadaşlar aranızda bilmeyenler vardır belki 3.5G yi 3G ye almayı söyleyeceğim.

Ayarlar ~ Bağlantı ~ Yönetim Ayarları ~ Paket Veri ~ Yüksek Hızlı Paket Erişimi ni Kapalı yapın...

'Patron

Üye
Sağol ben bilmiyordum. ama pekde farkı yok zaten.

3.5g çok daha iyi, neden 3g'ye çevirelim ki

----------Eklendi @ 22:41:05 ---------- Yazıldı @ 22:39:58 ----------

ayrıca orada yüksek hızlı paket erişimi diye bi seçenek yok (v52 orijinal sürüm)

Konu Sahibi
Öylesine paylasiyim dedim şarjda fark ediyor gibi

'Patron

Üye
3.5g çok daha iyi, neden 3g'ye çevirelim ki

----------Eklendi @ 22:41:05 ---------- Yazıldı @ 22:39:58 ----------

ayrıca orada yüksek hızlı paket erişimi diye bi seçenek yok (v52 orijinal sürüm)
5800 da olmayabılır hacı. bu C5-03

Konu Sahibi
bende sab abi püf nokta vereyim hızlı aramayı kapat ve eğer görünütülü konuşmuyorsanda şebeke modunu çif moddan gsm yap o zaman dene bi de telefonunşarjını

Görüntülü konuşma yok bunda ve gsm de duruyor sayfaları geç açınca 3.5G ye alıyorum

[sıze="4"]

görüntülü konuşma yok bunda ve gsm de duruyor sayfaları geç açınca 3.5g ye alıyorum
[/sıze]

ben teşekkür ederim ama 3,5 g de şebeke hep uzağı arar mesela yanında bi baz istasyonu olsun şebekenin eğer o baz istasyonunda 3,5 g yoksa o baz istasyonundan sinyal almaz 3,5 g sinyali olan bi baz istasyonunda sinyal bulmaya çalışır telefon

Konu Sahibi

Bu Dediğin Doğru Bak Bi Kere Başıma Gelmişti

----------Eklendi @ 15:02:06 ---------- Yazıldı @ 14:55:46 ----------

benim hep cift modda.

Hem Çok Şarj Yiyo Hem De Bi E Oluyo Bi 3.5G Oluyo O Olmasa İşte

Tepkiler: GLADYATÖR1581

--Usta--

Üye
Benden size tavsiye beyler.Nokia En hızlı şekilde nete bağlanmak istiyorsanız şebeke türünü UMTS Yapın ve Yüksek Hızlı veri bağlantısı AÇIK olsun

Tepkiler: Febris
Ozaman bende bilmeyenler olabileceğini düşündüm için bişey ekliyim 3.5 G aslında 3G plus(3g+) anlamına geliyo

illede yüksek hız ve daha az şarj gitmesini istemiyorsan menü-)ayarlar-)bağlantı-)şebeke-)şebeke modu-) umts yap tmm dır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...