kesasd
Üye
Bilmecelik Yayında
Sükûnetimi bozduğum ve geri dönüşüm sebebiyle markette yer alan ilk uygulamam. Temelde 4r1k mantığı var. Arayüz değiştirildi ve kodlamada oynama yapıldı. Resimler yerine bilmeceler eklendi vb. işlemlerden geçip markete gönderildi. Totalde birkaç saatlik bir öyküsü var. Bu sürenin yaklaşık %60'ı logo tasarımıyla geçti. 4-5 çalışmayı çöpe attım denebilir. En sonunda yoruldum ve bunda kanaat kıldım 
Tanıtım
Bilmece bildirmece bu nasıl bir eğlence
Bilmecelik, çocukluğumuzdan beri süregelen birçok bilmeceyi gün ışığına çıkarıyor. Yüzlerce bilmeceden oluşan serüven ilk saniyeden itibaren sizleri eğlendirmeyi amaçlıyor.
Özellikler
- 211 bilmece (yeni bilmeceler güncellemelerle verilecektir)
- Sınırsız ipucu harf satın alma (1 ipucu harfin karşılığı 50 altındır)
- Her bir doğru cevap 10 altın kazandırmaktadır
- Live Tile bildirimleri
- Oyunu bitirme sürenizi puan tablosuna yazdırma (en kısa olan en iyidir)
- Yanlış girilen harfleri tamamen cevaptan silebilme
- Seviye listesi sayesinde oynadığınız önceki seviyeleri tekrar oynayabilme (Ana sayfa -> "Seviye" tuşu -> Seviye listesi. Daha fazla bilgi için oyun klavuzuna bakınız.)
- Oyun içi sesi kapatabilme
- Ayarlar sayfasından oyunu sıfırlayabilme

Tanıtım
Bilmece bildirmece bu nasıl bir eğlence

Bilmecelik, çocukluğumuzdan beri süregelen birçok bilmeceyi gün ışığına çıkarıyor. Yüzlerce bilmeceden oluşan serüven ilk saniyeden itibaren sizleri eğlendirmeyi amaçlıyor.
Özellikler
- 211 bilmece (yeni bilmeceler güncellemelerle verilecektir)
- Sınırsız ipucu harf satın alma (1 ipucu harfin karşılığı 50 altındır)
- Her bir doğru cevap 10 altın kazandırmaktadır
- Live Tile bildirimleri
- Oyunu bitirme sürenizi puan tablosuna yazdırma (en kısa olan en iyidir)
- Yanlış girilen harfleri tamamen cevaptan silebilme
- Seviye listesi sayesinde oynadığınız önceki seviyeleri tekrar oynayabilme (Ana sayfa -> "Seviye" tuşu -> Seviye listesi. Daha fazla bilgi için oyun klavuzuna bakınız.)
- Oyun içi sesi kapatabilme
- Ayarlar sayfasından oyunu sıfırlayabilme
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son düzenleme: