Bilinmeyen Tarih(mutlaka okuyun)

Sponsorlu Bağlantılar

thebora

Üye
    Konu Sahibi
Bilinmeyen Tarih(mutlaka okuyun)
Arkadaşlar,daha önceki bir konuda söylediğim gibi,iki çeşit tarih vardır;
1-bilinen,kitaplarda okutulan tarih
2-saklanan,bilinmemesi gereken,öğretilmesi nasıl isteniyorsa öyle öğretilen tarih.

2.Dünya savaşında,Nazilerin yaptığı soykırım kısmen gerçektir.Fakat bu konuda verilen çoğu bilgi masaldan öte değildir.Sizde takdir edersinizki bir savaşı kazanan ülke,o savaşın hikayesini anlatmak için daha avantajlı olur,savaşı kazanan kendini haklı ve kahraman gösterir.
Benim fikrimce,bu soykırım hakkında anlatılan çoğu şey,o zaman(1945)yeni kurulacak olan israil için,Almanya'dan yüklü bir savaş tazminatı koparmaktı
Sizde biliyorsunuzdurki,İsrail,parça parça toprak satın alınarak kuruldu.Hitler'in ''kavgam''kitabında yahudilerin Almanya'dan sürgün edilmesi gerektiğinden bahsedilir.Bu kitapta yahudilerden nefretle bahsedilmesiyle birlikte,bir soykırım planı yer almaz.Alman'ların Frengi hastalığıyla bile nasıl başa çıkacağından bahseden ayrıntılı bir kitap,Dünya tarihine damgasını vuran soykırımdan da bol
bol bahsederdi bence.Bana göre Yahudi soykırımı,bazı cephelerde,bazı Alman komutanların şahsi nefreti sebebiyle gerçekleşmiş olabilir,komple bir soykırım emri olduğuna inanmıyorum.
Bütün dünya bizimde Ermenilere soykırım yaptığımıza inanıyor.Sizce yaptıkmı?peki neden Amerika lıların kızılderililere yaptığı soykırım gündeme gelmiyor?Neden Fransızların Cezayir'de yaptığı soykırım konuşulmuyor?
BEN CEVAP VEREYİM=ÇÜNKÜ TARİHİN 2.KISMI DEVREYE GİRİYOR,NE BİLMEMİZİ İSTERLERSE ONU ANLATIYORLAR...

(malum savaş zamanında,dönemin A.B.D başkanı Roosvelt'in yahudi olduğunu hatırlatırım)

jöly

Üye
evvel ezelden beri dünyanın topraklarımızda gözü var..kendi yaptıklarını perde arkasına atıp bence yapılmayanı yapmışız gibi gösterip bu şekilde toprak bütünlüğümüzü parçalamaya çalışıyorlar...:(

paylaşım için teşekkürler Bora
:spr

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Fikrine tamamen katılıyorum..Hatta şu büyük oyunlara bir örnek.. şu an güneydoğu da musevi dinine uygun tarım yapacağız diye gap projesi etrafında
binlerce dönüm arazi yahudiler tarafından satın alınmış durumda hemde olağan üstü paralar ödenerek.. sizce sebep ne olabilir..? (büyük israil hayali)

thebora

Üye
    Konu Sahibi
Zaten bugünkü bildiğimiz İsrail de parça parça toprak satın alarak kurulmuştur.Ne hikmetse bunda Amerika ve İngiltere'nin manevi desteği büyük.Bazı bilgiler birleştiği zaman ortaya ilginç şeyler çıkıyor.Bunların başı çok eski zamanlara dek dayanıyor...

Altun.

Altun.

Üye
gerçekten öle dünyanın en zengin petol yataklarına sahiop ülke ırak ama dünyabnın en fakir ülkeside ırak bunun sebebide büyük israil prıjesi olabilir mi ??

Üst Alt