Bilgisyariniz Hizdan Delirecek

Sponsorlu Bağlantılar

ALican35

ALican35

Üye
bu proqram oyunlarda spam oLarak qeçer ve hiç tavsiye etmem i$Lemciyi %100 oLarak kullandıqı için bi süre sonra işLemci yanar + ekran kartına zarar verir + anakarta kadar gider belki :D o yüzden tavsiye etmem yaparsanız internet kafelerde yapın :D süre için süper oLuyo benden size taktik :D slowa cekip 0 yapın süre hiç gitmiyo 30 dk da 1 dk atlıyo easy cafe süresi :D cocuklar kafede 500 lük oturup 5,6 saat oynuyolar :D çocuk lar nabarsın :D ama kullanmayın söLeim

para123456

Üye
tesekkurlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
ne teşekkür ediyorsun pc ni yaktıgı için mi :(

nightdragon35

nightdragon35

Üye
en iyisi bilmedigin proyu kullanmamak.bu nasıl bişeymiş böle interneti felan hızlandıracak.birde boyutu büyük olsa inanacam .803 kb den ne hayır gelir

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Progrmın linkini ben mi göremiyorum, keylogger gibi şeyleri toplayıp inceliyorum da bu bi hayli şüpheli, birinin canı yansın istemem

JrSparrow

JrSparrow

Üye
denicem sağol

schumici

schumici

Üye
bence sakıncalı

eren6523

eren6523

Üye
bence bu işte bir iş çıkabilir sağlam bir pro da olmayabilir yüklemeye gerek yok bence pc halledebilir

cemal28

cemal28

Üye
soğol kardeş
kullanılabilir bişeye benziyo

--------------- Ekleme ---------------

pardon benzemiyo

lyon_69

lyon_69

Üye
evet işe yarıo saol

süper saol

in_dream

in_dream

Üye
olumsuz yorumlar olduğu için indirmiyorum , :nono:

madfex

madfex

Üye
tsk

Beylerrrrrrrrrrr Programmmmmmmm Virüssslüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:@

babality

Üye
bu program ram i hızlandırıyor aynı zaman ısınmasına neden oluyor ram iniz yanabilir

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Evet dogru ucuruyor ama işlemciyi uçuruyor.Cafede denedim pc çöktü la :D:D

Leontr

Leontr

Üye
ya yorumlara koptum ben :kop: sizinkinden iyi olmasın zaten 128lik ram im war :D :D allah yakmasın derken bu programı kurdum oh pc uçucak diye :D program uçuramadı ama ben onu balkondan öyle bi uçurcam ki :D:D:D:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:ama yine de paylaşım için teşekkürler

Dampierre

Dampierre

Üye
oyunda hızlandırıyo ama biraz yaklasık %25 falan gibi oyunlardaki performans artısı ama 2006 wc oynarken rakip takımdaki adamlar kafayı yedi :D

seveb

Üye
bilgisayarınız yerinde kalıyor siz uçuyorsunuz.Yada eşleniği olabilir. xxx tavsiye etmem lütfen +18 üstü bilgisayarlar denesin... sonra ramım yandı hızdan bir yerim yandı demeyin:D:D:D:D hiç önermem bilgisayarcı olarak bu programı.

eskbaypartner

Üye
leni sağlık teşekkür ler

İmparatore

İmparatore

Üye
Benim pc su aralar iyice yavasladi bi deneyim belki ise yarar eline saglik

Üst Alt