Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisyariniz Hizdan Delirecek
Sponsorlu Bağlantılar
soulforever
Üye
bi deneyeyim bakalım ne olcak
osman4212
Üye
paylaşım için çok saol ama link bozuk
Girrffe
Üye
Dikkat !! Her An Yanık Kokusu Gelebilir
Pc yi yoran ve cabuk tıpratan seyler bunlar.
crazy_beko
Üye
Sakın Yapmayınnn!! Sistem çökertiyooo
GuNSTuR
Üye
hızlandırıyo ama pc yede zarar veriyor..
cross77
Üye
sağol
kosovali75
Üye
karedeş eline saglık bakalım olucakmı
bidibidi12
Üye
CPU yu %100 kullanıyorsa ilerde bu sorun olmazmı???
karadaglı
Üye
emeginize saglık teşekkürler sizin hakkınız ödenmez
hasan_k_o
Üye
bu sadece görüntüyü hızlandırıyo
leiche
Emekli Yönetici
sadece
zepdu86
Üye
saol kardeş çok teşekkür ederim bu sitede senin gibi arkadaşlar vardiye bu siteye üye oldum ok
CanceR
Üye
ben bunu kullanıyodum ama bi kaç yerde zararlı olduğunu duydum pc yi çok hızlı çalışıtdıpğı için o yüzden şuan kulanmıyom s
başka biyerden yükledim çok sorunlar yaratan bi program şu anda wireless im çalışmıyor ve bu programdan sonra daha bi sürü sorun yaşadım sakın kullanmayın diyorum.
Paylaşım için teşekkurler..Bana göre böyle programları bılgısayarımıza kurmanın ona zarar vermekten baska bı ıse yaramayacagı dusuncesındeyım.Bilgisayarımızın çalışma sıstemlerıne karısmak ayarlarının değişmesıne vede bırdaha belkıde eskısı gıbı calısamamasına neden olcak(yenısı eskıyı aratır gıbısınden)Ama cok yavas işlem bıle yapamıyorum dıyorsanız ona da format derım bana göre tabı...Sağlıklı vede olması gerektıgı gıbı pc li günler
Leo_Labrador
Üye
tesekkurler..
dj_falcon
Üye
işe yaracagini zannetmiyorumm
neslein
Üye
paylasım için tesekkurler ama bilgisayar delirdikten sonra hiç işe yaramıyor
huskap
Üye
dostum bu kısıtlamalı crank yada ******i varsa ekle