Bilgisyarda çizik çizik şeyler çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerlicetin8

fenerlicetin8

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisyarda çizik çizik şeyler çıkıyor
bilgisayarda ara sıra çeşitli çizgiler çıkıyor özellikle resimlerde yardım edebilir misiniz?

capadent

Üye
ekran kartın mantarlamış.yeni driver yükle olmazsa garantisi varsa değişim.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ekran kartı sorunlu.. Yukardaki arkadaş durumu belirtmiş

fenerlicetin8

fenerlicetin8

Üye
    Konu Sahibi
yeni driver nerden indirebilirim

fullwar

fullwar

Üye
yeni driver nerden indirebilirim

Dostum muhtemelen ekran katında ısınma problemi var. Sen yinede "capadent"in söylediği gibi sürücülerini bir güncelle fakat servise vermende gerekebilir. Ekran kartını yazmamışsın o yüzden tam link veremiyorum. Aşağıdaki linkler ana üreticilerin kendi siteleridir ve ekran kartı modeline ve işletim sistemine göre uygun driverı yükleyebilirsin. En alttakiyse Direct-X içindir. Onuda güncellemen faydalıdır. Sürücü sonrası sorun devam ederse ekran kartının garanti süresi devam ediyorsa servis süresi 30 iş günüdür.

fenerlicetin8

fenerlicetin8

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı ne kadardır? Ayrıca benimki 512 mb ati lütfen yardım edin felaket durumdayım

fullwar

fullwar

Üye
ekran kartı ne kadardır? Ayrıca benimki 512 mb ati lütfen yardım edin felaket durumdayım

Garantisi devam ediyorsa servise verin. Ekran kartı soruyorsanız öyle basit bir iş değil bu. Anakartınız AGP'mi? PCI-E'mi? Power'ınız kaç Watt? Bütçeniz ne kadarını kaldırır? Uygun ekran kartının bulunması için geri kalan sisteminiz nedir?

fenerlicetin8

fenerlicetin8

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben ekran kartımın ne olduğunu felan bilmiyorum nasıl güncelleme yapacağım bir yardım etseniz

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bazen cok sabırlı ınsanlara ımrenıyorum...
Tmm bende sabırlıyım ama bazı ınsanlarda........ Bu kadarda olunmaz ama.. dedırtıyo :ehe neyse ben karısmayayım konuya :D

fullwar

fullwar

Üye
arkadaşım ben ekran kartımın ne olduğunu felan bilmiyorum nasıl güncelleme yapacağım bir yardım etseniz

Nerenizle okuyorsunuz acaba? Yukarıda linkleri verdikya. Ben ekran kartınızı öğrenmek için bir soru sormadım, sistemi öğrenmek için sordum. Bak bunuda okumamışsınız. Ekran kartınızı bilmiyorsanız adam gibi nasıl öğreneceğinizi yazın. Ayrıca ekran kartı ne kadar diye sormadınız mı? Neyse yinede yazayım ekran kartınızı "Denetim masası - Aygıt yöneticisi yada Başlat - Çalıştıra (win 7 ise başlattan sonraki arama kutusuna) "dxdiag" yazarak yada Bilgisayarım - Özellikler" den öğrenebilirsiniz. Bilgisayarınızı görerek yorum yapmadığımızın farkında olduğunuzu düşünerek ekliyorum sisteminizi yazmazsanız sonuç alamazsınız ve daha düzgün ve saygılı cevaplar yada mesajlarla daha güzel cevap ve sonuçlar alırsınız. Fakat söyleyeyim ekran kartınızla ilgili güncelleme sorunu değil teknik bir sorun var. Fakat biz ne olur ne olmaz diye yardım etmeye çalışıyoruz. Yoksa iş servislik.

tekin1991

tekin1991

Üye
masaütünde sağ tıkla-- Özellikler/Ayarlar/Gelişmiş/Bağdaştırıcı tıkla hemen cıkar onune :) OKY..........

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Nerenizle okuyorsunuz acaba? Yukarıda linkleri verdikya. Ben ekran kartınızı öğrenmek için bir soru sormadım, sistemi öğrenmek için sordum. Bak bunuda okumamışsınız. Ekran kartınızı bilmiyorsanız adam gibi nasıl öğreneceğinizi yazın. Ayrıca ekran kartı ne kadar diye sormadınız mı? Neyse yinede yazayım ekran kartınızı "Denetim masası - Aygıt yöneticisi yada Başlat - Çalıştıra (win 7 ise başlattan sonraki arama kutusuna) "dxdiag" yazarak yada Bilgisayarım - Özellikler" den öğrenebilirsiniz. Bilgisayarınızı görerek yorum yapmadığımızın farkında olduğunuzu düşünerek ekliyorum sisteminizi yazmazsanız sonuç alamazsınız ve daha düzgün ve saygılı cevaplar yada mesajlarla daha güzel cevap ve sonuçlar alırsınız. Fakat söyleyeyim ekran kartınızla ilgili güncelleme sorunu değil teknik bir sorun var. Fakat biz ne olur ne olmaz diye yardım etmeye çalışıyoruz. Yoksa iş servislik.

fullwar kardes isim ne mobılden gorunmuyor da...

Sende aynı benım gıbısın kardeşim..
Sabrımızı cabuk tuketıyorlar.
Sanki ınadına yapıyo... :)
sakin ol kardes. Sırf boyle olacagını bıldıgımden karısmadım konuya.. :)
bagısıklık olustu artık bende... :)

fenerlicetin8

fenerlicetin8

Üye
    Konu Sahibi
fullwar arkadaşım aygıt yöneticisinde
- Enhanced display driver helper service
- Video denetleyicisi
- Video denetleyicisi(VGA uyumlu)
- USB device

adlı konu başlıklarında soru işareti var ben bunları nasıl güncelleyebilirim?

----------Eklendi @ 17:06:33 ---------- Yazıldı @ 17:05:00 ----------

arkadaşlar birde windows u normal açtığımda ekran gidip geliyor gidip geliyor

fullwar

fullwar

Üye
fullwar arkadaşım aygıt yöneticisinde
- Enhanced display driver helper service
- Video denetleyicisi
- Video denetleyicisi(VGA uyumlu)
- USB device

adlı konu başlıklarında soru işareti var ben bunları nasıl güncelleyebilirim?

----------Eklendi @ 17:06:33 ---------- Yazıldı @ 17:05:00 ----------

arkadaşlar birde windows u normal açtığımda ekran gidip geliyor gidip geliyor

İlk mesajımda nasıl güncelleyeceğinizi yazmıştım.

fenerlicetin8

fenerlicetin8

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartıda ATI technologies PCI-E (400 Mhz) diyor ve arasıra ekran gidip geliyor anlamadım sorunu

fenerlicetin8

fenerlicetin8

Üye
    Konu Sahibi
yaa hiçbiriniz benim sorularıma cevap vermiyor ayrıca diğer konuda orada bana ilk cevap veren kişi ekran kartını sök tak ve taktıktan sonra driverı güncelle dedi bunu yaparsam doğru olur mu
CEVAP CEVAP CEVAP CEVAP

fullwar

fullwar

Üye
Sen bir baştan okusana konuyu. :off:

fenerlicetin8

fenerlicetin8

Üye
    Konu Sahibi
Diğer konumda tekin1991'in söylediği doğru mu?

----------Eklendi @ 23:43:56 ---------- Yazıldı @ 23:41:29 ----------

Lütfen biri şuna cevap versin !

lolaman

lolaman

Üye
Fenerli kardeş konuyu en baştan oku ve sakince terket burayı adamlar kendilerini yediler resmen..

fenerlicetin8

fenerlicetin8

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 23:47:31 ---------- Yazıldı @ 23:46:42 ----------

bu son soruma cevap verin terkedeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt