yeni driver nerden indirebilirim
ekran kartı ne kadardır? Ayrıca benimki 512 mb ati lütfen yardım edin felaket durumdayım
arkadaşım ben ekran kartımın ne olduğunu felan bilmiyorum nasıl güncelleme yapacağım bir yardım etseniz
Nerenizle okuyorsunuz acaba? Yukarıda linkleri verdikya. Ben ekran kartınızı öğrenmek için bir soru sormadım, sistemi öğrenmek için sordum. Bak bunuda okumamışsınız. Ekran kartınızı bilmiyorsanız adam gibi nasıl öğreneceğinizi yazın. Ayrıca ekran kartı ne kadar diye sormadınız mı? Neyse yinede yazayım ekran kartınızı "Denetim masası - Aygıt yöneticisi yada Başlat - Çalıştıra (win 7 ise başlattan sonraki arama kutusuna) "dxdiag" yazarak yada Bilgisayarım - Özellikler" den öğrenebilirsiniz. Bilgisayarınızı görerek yorum yapmadığımızın farkında olduğunuzu düşünerek ekliyorum sisteminizi yazmazsanız sonuç alamazsınız ve daha düzgün ve saygılı cevaplar yada mesajlarla daha güzel cevap ve sonuçlar alırsınız. Fakat söyleyeyim ekran kartınızla ilgili güncelleme sorunu değil teknik bir sorun var. Fakat biz ne olur ne olmaz diye yardım etmeye çalışıyoruz. Yoksa iş servislik.

fullwar arkadaşım aygıt yöneticisinde
- Enhanced display driver helper service
- Video denetleyicisi
- Video denetleyicisi(VGA uyumlu)
- USB device
adlı konu başlıklarında soru işareti var ben bunları nasıl güncelleyebilirim?
----------Eklendi @ 17:06:33 ---------- Yazıldı @ 17:05:00 ----------
arkadaşlar birde windows u normal açtığımda ekran gidip geliyor gidip geliyor