bRs.aTL
Üye
Bilgisi olan yardım etsin , paramız boşa gitmesin ?
S.a arkadaşlar size birkaç soru sorucaktım gerçekten teknik bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim . Şimdi ben bilgisayarcıyım ornegin 2 farklı işlemciden hangisinin iyi oldugunu ayırt edebiliyoruz fakat telefondaki işlemciler hakkında hiç bir bilgim olmadıgı için bu konuyu açıyorum . şu üç telefon arasında kaldım htc one , galaxy s4 , xperia z. 3ü olması son teknoloji olmaları.
3ününde işlemcilerini yazıyorum ;
1-htc one ; Qualcomm APQ8064 Snapdragon
2-s4 ; Exynos 5 Octa 5410
3-xperia z ; Qualcomm MDM9215M / APQ8064
bu 3 işlemciden en iyisi hangisi ve herbirinde 2şer gb ram var fakat kiminin ddr 2 kiminin 3 bunuda goz onunde bulundurursak hız bakımından en hızlısı hangisi ?
Diğer sorum ; ekran kartımı deniyor bilmiyorumda telefonun ekran kartı olayı olarak 3ününkide farklı bunlardan en iyisi hangisi ?
1-htc one ;Adreno 320
2-s4 ; PowerVR SGX 544MP
3-xperia z ;Adreno 320
Bir diğer sorum ise ekran kalitesi olarak hepsi hd fakat biri amoled biri lcd diyor anlamıyorum teknik olarak en iyisi hangisi ?
1-htc one ; Super LCD3
2-s4 ;
bir diğer sorum ise kamera olayı . Htcde 4 mpx yazıyo fakat ultrapixelmi ne ole bişey yazıyo digerleri zaten 13 mp yazıyo bunların kameralarına bakıldığında hangisi en iyi çekimi sunuyor ?
1-htc one ; 4.3 MP Ultrapiksel teknolojisi
2-s4 ; 13 MP, 4128 x 3096 pixels
3-xperia z ; 13 MP
son olarak ta s4'te bulunan kamera olayları silme direkt efekt verme iki kamerayı aynı anda kullanma resim/video (gif) yapma gibi özellikler , göz sensörü , el sensörü gibi yeni şeyler sadece s4te mi yoksa diger telefonlardada var mı ?
Arkadaşlar kusura bakmayın ama en azından hangini alayım demiyorum teknik bilgim olmadıgı için yardım istiyorum 2000 lirayı çöpe atmıyalım almışken uzun sure kullanıcagımız bir telefon olsun.
3ününde işlemcilerini yazıyorum ;
1-htc one ; Qualcomm APQ8064 Snapdragon
2-s4 ; Exynos 5 Octa 5410
3-xperia z ; Qualcomm MDM9215M / APQ8064
bu 3 işlemciden en iyisi hangisi ve herbirinde 2şer gb ram var fakat kiminin ddr 2 kiminin 3 bunuda goz onunde bulundurursak hız bakımından en hızlısı hangisi ?
Diğer sorum ; ekran kartımı deniyor bilmiyorumda telefonun ekran kartı olayı olarak 3ününkide farklı bunlardan en iyisi hangisi ?
1-htc one ;Adreno 320
2-s4 ; PowerVR SGX 544MP
3-xperia z ;Adreno 320
Bir diğer sorum ise ekran kalitesi olarak hepsi hd fakat biri amoled biri lcd diyor anlamıyorum teknik olarak en iyisi hangisi ?
1-htc one ; Super LCD3
2-s4 ;
Super AMOLED
3-xperia z ;
bir diğer sorum ise kamera olayı . Htcde 4 mpx yazıyo fakat ultrapixelmi ne ole bişey yazıyo digerleri zaten 13 mp yazıyo bunların kameralarına bakıldığında hangisi en iyi çekimi sunuyor ?
1-htc one ; 4.3 MP Ultrapiksel teknolojisi
2-s4 ; 13 MP, 4128 x 3096 pixels
3-xperia z ; 13 MP
son olarak ta s4'te bulunan kamera olayları silme direkt efekt verme iki kamerayı aynı anda kullanma resim/video (gif) yapma gibi özellikler , göz sensörü , el sensörü gibi yeni şeyler sadece s4te mi yoksa diger telefonlardada var mı ?
Arkadaşlar kusura bakmayın ama en azından hangini alayım demiyorum teknik bilgim olmadıgı için yardım istiyorum 2000 lirayı çöpe atmıyalım almışken uzun sure kullanıcagımız bir telefon olsun.
'nin 1000 

)