Bilgisayarınızın Ne kadar Hızlı oldugunu Test etmek ıster Mısınız ???

Sponsorlu Bağlantılar

passiv€ aggressiv€

Üye
teşekkürler...

jmm

jmm

Üye
alayına REST hiçbir program açık degilken ki hali

3 SN geçen varsa görelim

anladın sen :pro:

4 gb ddr3 1066 mhz ram
2 gb ekran kartı
Core i7 2,67 GHz işlemci
+
su sogutma

emege saygı :naughty:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
8. 17 salise

serkann14151

Üye
3.000000 saniye 15.000000 salise bu bir çift çekirdekli işlemciye göre gayet iyi 4 çekirdekleride görüyoz ve fiyatlarınıda:ehe intel core2 dou e8400 3,00 ghz işlemci overlock 4,05ghz yükselmiş şekilde ga ep45 ud3lr anakart 4 gb 1066 ram 9800 gt 1gb ekrankartı

umutkekilli

Üye
8 gm ram ile 1 saniye rekor benim galiba:pro:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
arkadaşlar bu iş için ekran kartınız 100 gb olsa da etkisi olmaz :D :ehe

gnc_21

Üye
ARKADAŞLARSİZİN DONANIM BOL İŞLEV AZ BENDEKİ DONANIMLA BİLGASAYAR SİZİNKİNE GÖRE SÜPER
TEST SONUCU: PROGRAMLAR KAPALIYKEN 7.00000 SANİYE ANTİVİRÜS TARAMA YAPARKEN,DİSK BİRLEŞTİRİCİ ÇALIŞIRKEN VE ADVANCED SYSTEMCARE BİLGİSAYARI TARIYORKEN Kİ HIZI : 7.0000 SANİYE 68.00000 SALİSE
DONANIM İSE: 320 GB 7200 DEVİR SAMSUNG HARDDİSK ,BİOSTAR G31-M7 TE ANAKART,İNTEL DUAL CORE ÇİFT ÇEKİRDEK 2.2 GHZ İŞLEMCİ, HI-LEVEL 1 GB 800 MHz DDR2 RAM,EVEREST ATX 300 PSU
GNC_21

serkann14151

Üye
genel bilgisayarlar 5 saniye altına inenler nadir ama 5 saniyenin altına inenlerde farkı gercekten hissedilir derecede ama 5ve 18 arası aşağı yukarı aynı performansı göstermekte

ademözdemir

Üye
8 saniye sürdü...iyimi sice???

knockoutice

Üye
Kullandığım makina DİZÜSTÜ bunu bildirmek istedim
Ayrıca 16 adet programla birlikte çalıştırdım
Ve sonuç resimde.........
Arkadaşlar ;
1. si sallama sayılar yazmayalım
2. si pc kullamayı bilmiyorsak bari bide yarışa sokupta iyice yazık tmeyelim pc ye
3. sü Oyunlar pc nin işlemcisini öldürür bunu hiçbir zaman unutmayın !!!
4. sü Masaüstü çalışma alanınızdır onu doldurmayın bir sürü şeyle !!!

--------------- Ekleme ---------------

Link'e tıklayın...

franklinda

franklinda

Üye
benim asrock anakart 3 gb ddr 400 dual ram ve 3.2 işlemci 16 altı iyi be ama çift çekirdekliler uçmuş be. Asrock p4v88+ gibi dandik bir anakart iyi be. Birisi ekran kartının faydası olmaz demiş doğru ama eksik. Sağlam kartınızın sorunlu kartınıza göre faydası çok fazla olurken bellekdeğeri ve hafızası hiçbir fayda sağlamaz. Ekran kartınız iyi değilse sorunluysa işlem hataları sistem sorunları ve ısı sonucu tıkanmalara varan şeylere neden olup süreyi etkiler. Çünkü işlemci bu hatalardan etkilenip işlem hızında düşmeler görülürse süre uzar.

niçö

Üye
ideal hız kaç saniyedir

ismi_laz

Üye
4 sn

tarum nihaş

Üye
Intel Core i7-975 Extreme 3.33GHz LGA1366 İşlemci
DFI LANPARTY UT X58 T3eH8 anakart
Corsair 3x2gb Kit 2000mhz Gt Dominator Ram
PNY Quadro FX5800 4GB 512bit DDR3 PCI-E Ekran Kartı
HP 300GB 15000rpm SAS HardDisk 3 tane
bende 1 saniye gta 4 simge durumunda 2 atnivürüs aktif cd yazdırıyorum veee call of duty 5 i yüklüyorum.

emesut

emesut

Üye
58Saniye 15Salise
Asus s300 labtobum ve 1gh işlemci 512 ram ve winamp + mozilla + msn + nod32 + Nokia pc suit aktif.
Aslında bunu tüm uygulamarı kapatıp öyle denemek lazım.

t2d3niz

Üye
cok gusel 5 sanıye surdu

dyomcusa

dyomcusa

Üye
iyide link kırık çıkmıo

Emir

Emir

Üye
7 Saniye Core 2 Quiad işlemci 4 gb ram 2 gb ekran kartı 8 uygulama açık :)

Emperian

Emperian

Üye
10 sn :D

cboy

Üye
bende yaptım az once toplam 34 sanıye ve 5134 asal sayı cıktı tam olarak anlayamadım sonucu yardımcı olabılırmısınız rıca etsem:)

Üst Alt