Bilgisayarınızın Ne kadar Hızlı oldugunu Test etmek ıster Mısınız ???

Sponsorlu Bağlantılar

berk0007

Üye
arkadaşlar benim bilgisayar 6 saniyede açtı ve 3 oyun açıktı

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar 6 saniye ve 3 oyun 5 program açıııııııııııık

LoqqaL

LoqqaL

Üye
bu mümkünmi bir hata var heralde

BİR HATA VAR DİMİ

casannova

casannova

Üye
29 sn :)

g_s1992

g_s1992

Üye
teşekkürler

61halil61

Üye
6 saniye 5 salise sistemim:core 2 duo 6400 overrclock 2.8 ghz,anakart gigabayt p35 ds3r,4 gb 1066 rm bellek,ekran kartı geforge 9600 gt

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
ovv 4 sn :)

adem_7076

Üye
kardeşim 9 sn bittti

chakır66

chakır66

Üye

umut0628

umut0628

Üye
8 sn de tamamladı ama 10 uygulamada acıktı iyi sanıırm

serseri546

Üye
bu sadece matematiksel islemciyi olcüyo

famele

Üye
arkadaşlar 6 saniye nasıl

G.se

Üye
Nasıl uygulayacaz

gangman

Üye
5 saniye. 6 uygulama açık

RaFi_4115

RaFi_4115

Üye
Arkadaşım bence saçma bi test ben açtım işlemcinin %50 sini kullanıo 21 sn yaptı neden %100 ünü kullanmıyor %100 ünü kullansa pc nin ne kadar hızlı olduğunu görürüz bu bece test falan değil bir dosya sıkıştırılmış sanki o açlıyor bu hız harddiske de bağlı olabailir bu harddiskin ön belleğinin genişliğiyle de orantı lı bence....

gangman

Üye
Arkadaşım bence saçma bi test ben açtım işlemcinin %50 sini kullanıo 21 sn yaptı neden %100 ünü kullanmıyor %100 ünü kullansa pc nin ne kadar hızlı olduğunu görürüz bu bece test falan değil bir dosya sıkıştırılmış sanki o açlıyor bu hız harddiske de bağlı olabailir bu harddiskin ön belleğinin genişliğiyle de orantı lı bence....
program 50000 e kadar olan asal sayıları hesaplıyor. herkes kaç saniyede yapıyorsa yazmış. hesaplama işlemleri de (adı üstünde işlem) işlemci tarafından yapılır. böyle basit bir işlem için işlemcinin %100 ünü kullanması mantıklı olur mu? bu sana ayrıntılı rapor veren bir hız testi programı değil ki %100 kullansın. bu sadece 1 den 50000 e kadar olan asal sayıları hesaplayan artı olarak bunu kaç saniyede hesapladığını yazan bir programcık.

evreniy2141

Üye
benimde 10 sn messenger ve bazı uygulamalar açık durumda

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
nod 32 4.0 açık 5sn

magdeburg

Üye
benim ki 4 saniye

benim ki 4 saniye

ozgur2424

ozgur2424

Üye
benimki 10 saniye 37 salise :) 6 tane acık program vardı ama bana bu test bıraz acayıp geldı rakamlar yazıyor ılerlıyor sonunda sanıye yazıyor asal sayılar taranıyor dıyor aman neyse ne dedıgım kadar surdu :D

Üst Alt