Bilgisayarınızı oyun için optimize edin!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RaFi_4115

RaFi_4115

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarınızı oyun için optimize edin!!!!
Bu programla oyuna başlamadan bilgisayarınızı oyun için hazırlayıp oyunu daha performanslı oynayabileceksiniz. Game Booster reminizi temizler ve oyun oynarken arkada çalışıpta boşa çalışan işlemleri ve uygulamaları kapatarak oyunda pc zorlanmayacak ayrıca kendiniz seçitiğiniz programlarıda örn;Antivirüs gibi uygulamaları otomatik olarak kapatmanızı sağlar ve sonra normal kipe geçtiğinizde bütün uygulamalar otomatik çalışacaktır.Program tamamen türkçedir ama ben yinede altta biraz kullanımı gösterdim sizde oyun oynarken performans alamıyorsanız birde Game Booster programını deneyin ve farkı görün.

Program sadece 936 kb buyrun....

http://rapidshare.com/files/290846026/Oyun_optimasyon.exe.html

Burada Oyun Kipine Geç butonuna basıyoruz...

Burada oyun kipindeyken arkada çalışmasını istemediğiniz programlarıda seçebilirsiniz.Ben hepsini seçiyorum çünkü oyundayken hiç biri gerekmiycek ve çalışmasına gerek yok....İşaretlileri kapat yada "atla" ya bastığınızda biligisayarınız oyun kipine geçecektir.

Ve oyun kipine geçmeye başlıyor.Bu ekran kapandıktan sonra bilgisyarınız oyun kipine geçmiş demektir.Oyunu oynadıktan bilgisayarı normal hale getirmek için sağ alttan prgramı açıp normal kipe geç demeniz yeterli olacaktır.

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle....

• Beğen
Tepkiler: MH_ZAFER

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
TeşekkürLer.. İşe Yarar :)

MH_ZAFER

MH_ZAFER

Üye
Sağol Arkadaşım Hemen İndirip Deniyorum :)

Feel It

Feel It

Üye
Sonuçlar ? Farkı gördünüz mü ? Bu arada program için teşekkürler. Sonuçları yazarsanız indirebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt