Bilgisayarınızdaki oyunları sayabilirmisiniz!

Sponsorlu Bağlantılar

fullwar

fullwar

Üye
Şuanlık :

* 18 WoS Extreme Trucker 2
* Dead Island
* Driver San Francisco
* Fifa 2011
* German Truck Simulator
* Gta San Andreas
* Minecraft
* Need For Speed World
* Okey+
* Pes 2011
* Pes 2012
* Q.U.B.E

Minecraft'sız bir PC düşünemiyorum. :)

Gazolo

Gazolo

Üye
Call of Duty serisi

spiegel

Üye
Street Fighter 4
Silent Hill 2 3 4
Resident Evil 4 5
Devil May Cry 4
Emulatorler :aha:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Call of duty Black ops

Pes 2012

Crysis 2

need for speed shift

xxbarbelxx

xxbarbelxx

Üye
Wolfteam vardı.Onuda geçenlerde sildim.Yani bomboş bilgisayarım :d:
Bende sildim insanın sinir düzenini bozuyor ve çok tehlikeli bir oyun bence en az +18 para tuzagı karakterin yoksa gercekten oynamayım gesçekten metin2 bile bin kat daha iyidir..

MrTech

MrTech

Üye
Bende sildim insanın sinir düzenini bozuyor ve çok tehlikeli bir oyun bence en az +18 para tuzagı karakterin yoksa gercekten oynamayım gesçekten metin2 bile bin kat daha iyidir..
Ben Düşüncenize Katılmıyorum.Bende Karakter Yok ama C95Silver ile Karakterleri Öldürüyorum.Hile Olanları da Bildiriyorum.

onurince

Üye
I love Sudden Attack :D sudden attack çok zevk verior bana . Geçenlerde hilesini buldum ama sadece hilesi olana karsi kullanıorm :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Sadece mount&blade :)

- - - Eklendi - - -

Pardon bide cod 2.

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
Bende call of duty blackops-mw3 battlefield3 gta 4 prototype 2 mafıa 2 blur hot pursuıt shıft 2 nba 2k11 crysis 2 mount blade serisi başka varda aklıma gelmedi şuan :D

onurince

Üye
Bende call of duty blackops-mw3 battlefield3 gta 4 prototype 2 mafıa 2 blur hot pursuıt shıft 2 nba 2k11 crysis 2 mount blade serisi başka varda aklıma gelmedi şuan :D

O pc kaç gb lik la 0_o

xxbarbelxx

xxbarbelxx

Üye
Bu sadece insanken geçerli değil karakteriniz olmadan kurt oldugunuzu düsünün gerçekten can sıkıcı c95 sl iyidir ama bi buz karaktere yada bi set dövmesi olan bi adama ne kadar karsı koyabilir tartısılır

BurakTura

BurakTura

Üye
Nfs Carbon , FlatOut2 , Frozen Throne , GTA SanAndreas , Mario Forever , Nfs MostWanted , Mount&Blade , Prototype , Prince Of Persia 2 , The Sims 3 , Total Overdose , Nfs Underground 2 , Warcraft 3 , WWE , Zuma Deluxe

Benim Hepsi Bu :D

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
cities xl 2012-europan bus simulator 2012-moto racer 3-prince of persia 4-sbk 2011 repack-Scania truck driving simulatör-sonic the hedgehog 4-shank -warcraft 3 frozen throne -ascd revelation :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
bf3,bc2,mw3,mw2,blur,metro2033,fifa 12,nfs the run,shift2,undercover,cs:go beta,crysis warhead,crysis2,assasin cred revelations,gta4,max payne3,skyrim,left4dead2,prototype,pro street,carbon,flaşlight serisi,dirt3,halflife2,stronghold crusader,cod2,age of3,gta san andreas,fifa 99,flatout2,dirt2,delta force...uykum var yazamam artıkin daha bi 30tane olması lazım:zzz:

Türe

Türe

Üye
bf3,bc2,mw3,mw2,blur,metro2033,fifa 12,nfs the run,shift2,undercover,cs:go beta,crysis warhead,crysis2,assasin cred revelations,gta4,max payne3,skyrim,left4dead2,prototype,pro street,carbon,flaşlight serisi,dirt3,halflife2,stronghold crusader,cod2,age of3,gta san andreas,fifa 99,flatout2,dirt2,delta force...uykum var yazamam artıkin daha bi 30tane olması lazım:zzz:

Pc n oyun bilgisayari mi bir de hepsi yuklu mu yoksa hard diskte mi duruyor ? Gerci 1 tb bile olsa bunlarin hepsini toplasan en az 3 tb filan lazim hdd olarak

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

Pc n oyun bilgisayari mi bir de hepsi yuklu mu yoksa hard diskte mi duruyor ? Gerci 1 tb bile olsa bunlarin hepsini toplasan en az 3 tb filan lazim hdd olarak

x4 işlemci,8gb ram,hd6850 var.ekran kartını değiştirmeyi ciddi ciddi düşünüyorum:) hdd yeni 1tb daha aldım 2tb oldu:D film falan fazla izlemem zaten o yüzden pc internet kafe bilgisayarı gibi:ehe

cakmakayse

Üye
Counter Strike
need for speed
Angry Birds Space

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Need for speed world
Metin2
Battlefield3
Gta 4