Bilgisayarınız Sizinle Konuşsaydı Size Ne Derdi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
yeter artık bıkmadınmı benden 3 tane hdd taktın 2 si yandı şimdi buna mac yükledin buda yanar.şu ramlarımı yükselt kasılıyom artık.ekran kartımı değiştiştir bıktım bundan.bozuk usb portlarımı tamir ettir hiç olmadı yeni bi anakart al benimde.modemi kapat artık ısınıyo kabodan banada yayıyo ısıyı.

masallah bilgisayarin simdiye kadar herseyi icine atmis heralde :d:

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Ya yeter giden oturuyo gelen oturuyo, bırakma artık ya günde 40 feys girişi yaşıyorum! metalda olsa buda bi can yav! 3 yıldır deepfreeze var bişi yüklediğin yok. paslanıcam artık ama!

mrtcn307

mrtcn307

Üye
bu kadar sene sen beni kullandın artık sıra bende :D

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Yeter artık 72 saat bilgisayar açıkmı olurmuş sonra kastığım zaman bana kızı veriyorsun yeter artık doymadınmı 4 tblık film arşivlerine indire indire bıktırdın gına getirdin bari bende makinayım artık aile olmanın zamanı geldi benle birlikte 4çekirdek olsun 72 saat valla dayanamıyorum artık :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Enter:"Yeter ulan sert vurma."

__xXx__

__xXx__

Üye
dili olsaydı bana az önce lan hayvan beni düzgün tutsana senn yüzünden düştüm içim dışıma çıktı derdi:D

galata7788

galata7788

Üye
''bırak artık beni bıkmadın mı benden:ağlarım:'' derdi

pelın_

Konu Sahibi
artık sılme benı rengın atcak grı olcam senın yuzunde:)
he bıde aklıma gelmışken abıne söle benımle ugrasmasın

mfb2

mfb2

Üye
2 senedir sadece uykuya alıyorsun tamamen kapada dinleneyim artık derdi herhalde :ehe

MeLih_061

MeLih_061

Üye
' Lan yeter artık ya ' derdi..

karayel90

karayel90

Üye
Kapat ulan artık beni kaç saatten beri çalışıyorum derdi kesin

zaza

zaza

Üye
eğer ofisteki pc olsaydı ş..........siz bir rahat ver a.....k..... derdi :ehe

jigsaw_54

Üye
bana bu kadar yüklenme kapasitemi biliyorsun fazla kaldıramyorum ya beni koy rafa yeni bi laptop al ya da taşıyabileceğim kadar yük ver kastıra kastıra hal kalmadı :D :D

Dampierre

Dampierre

Üye
75 derecede g*tüm tutuşuyo, biraz oyun oynamasan, derdi kesinlikle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt