Bilgisayarınız sizin istediginiz saatte otomatik kapansın :) kapan susam :) no rapid

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bilgisayarınız sizin istediginiz saatte otomatik kapansın :) kapan susam :) no rapid
Bi dosya indiriyosunuz işiniz var gitmelisiniz ama indirme bittikten sonra pcnizin kapanması lazım.. işte tam burda bu kapan susam adlı program devreye giriyo benmde bilgisayarımdan eksik etmediğim bu programı sizler için upload ettim

Tepkiler: cengiz2733, tragedie, FK5896 ve 1 kişi daha

FK5896

Üye
şimdi programı indireceğim yalnız ek bir ücret e gerek yok değil mi

biraz saçma bi soru oldu ama

Konu Sahibi
hayır hiçbişeye gerek yok indirip direk kullanmaya başlayabilirsin

Konu Sahibi
şimdi tekrar indir biraz önce linkte sorun vardı parola ise boyluboy.tr.gg

FK5896

Üye
valla çok tşk ederim eminim çok işime yarayacak bu arada şifrede işe yaradı tşk butonuna basmayı ihmal etmedim

Necmati

Üye
sağol çok gerekli bir program

Nadir

Emekli Yönetici
peki istediğimiz vakitte pc yi açan program var mı?

Konu Sahibi
çok tşk ederim eminim işime çok yarayacak şifrede işime yaradı tekrar tekrar tşk ederim bu arada tşk butonuna basmayı unutmadım

rica ederim görevimiz )

istediğimz saatte açılmasını sağlayan program var mı bilmiyorum bende yok ama araştırırım

tragedie

Emekli Yönetici
eline sağlık süper paylaşım

FK5896

Üye
bir başka sorum olacak belki bir bilginiz vardır.
benim bilgisayarımda sniper elite diye bir oyun yüklü belki biliyorsunuzdur. internet üzerinden oynanıyor ve ben oyuna aşık oldum ama bazenleri hatta çoğu zamanları oyun takılıyor işte yönettiğim adam hızlı hızlı gitmeye başlıyo bulutların üzerine çıkıyo adamları vuramıyorum vs. vs. bu sorunu ortadan kaldıracak bir yöntem veya program var mı ?

Konu Sahibi

bilgisayarı kasabilecek programları kapatıpta oynamayı dene bakalım takılma olck mı antivirüsler msnler fln fln

jeki01

Üye
güzel paylaşım ama gerek yok benim PC yr.

Teşekkürler bunun kodunu bende yazmıştım

Konu Sahibi
teşekkür butonuda teşekkür ettiğinizi anlatmada yayarlı olur bence arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...