Bilgisayarınız sizin istediginiz saatte otomatik kapansın :) kapan susam :) no rapid

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarınız sizin istediginiz saatte otomatik kapansın :) kapan susam :) no rapid
Bi dosya indiriyosunuz işiniz var gitmelisiniz ama indirme bittikten sonra pcnizin kapanması lazım.. işte tam burda bu kapan susam adlı program devreye giriyo :) benmde bilgisayarımdan eksik etmediğim bu programı sizler için upload ettim :)

• Beğen
Tepkiler: cengiz2733, tragedie, FK5896 ve 1 kişi daha

FK5896

FK5896

Üye
şimdi programı indireceğim yalnız ek bir ücret e gerek yok değil mi:D

biraz saçma bi soru oldu ama :D:D

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
    Konu Sahibi
hayır hiçbişeye gerek yok indirip direk kullanmaya başlayabilirsin ;)

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
    Konu Sahibi
şimdi tekrar indir biraz önce linkte sorun vardı parola ise boyluboy.tr.gg

FK5896

FK5896

Üye
valla çok tşk ederim eminim çok işime yarayacak bu arada şifrede işe yaradı :) tşk butonuna basmayı ihmal etmedim :D :)

Necmati

Necmati

Üye
sağol çok gerekli bir program :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
peki istediğimiz vakitte pc yi açan program var mı?

FK5896

FK5896

Üye
şimdi tekrar indir biraz önce linkte sorun vardı parola ise boyluboy.tr.gg
çok tşk ederim eminim işime çok yarayacak :) şifrede işime yaradı tekrar tekrar tşk ederim :) bu arada tşk butonuna basmayı unutmadım :D

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
    Konu Sahibi
çok tşk ederim eminim işime çok yarayacak :) şifrede işime yaradı tekrar tekrar tşk ederim :) bu arada tşk butonuna basmayı unutmadım :D

rica ederim görevimiz :))

istediğimz saatte açılmasını sağlayan program var mı bilmiyorum bende yok ama araştırırım

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
eline sağlık süper paylaşım

FK5896

FK5896

Üye
:) bir başka sorum olacak belki bir bilginiz vardır.
benim bilgisayarımda sniper elite diye bir oyun yüklü belki biliyorsunuzdur. internet üzerinden oynanıyor ve ben oyuna aşık oldum :D ama bazenleri hatta çoğu zamanları oyun takılıyor işte yönettiğim adam hızlı hızlı gitmeye başlıyo bulutların üzerine çıkıyo adamları vuramıyorum vs. vs. :( bu sorunu ortadan kaldıracak bir yöntem veya program var mı ?

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
    Konu Sahibi
:) bir başka sorum olacak belki bir bilginiz vardır.
benim bilgisayarımda sniper elite diye bir oyun yüklü belki biliyorsunuzdur. internet üzerinden oynanıyor ve ben oyuna aşık oldum :D ama bazenleri hatta çoğu zamanları oyun takılıyor işte yönettiğim adam hızlı hızlı gitmeye başlıyo bulutların üzerine çıkıyo adamları vuramıyorum vs. vs. :( bu sorunu ortadan kaldıracak bir yöntem veya program var mı ?

bilgisayarı kasabilecek programları kapatıpta oynamayı dene bakalım takılma olck mı antivirüsler msnler fln fln

jeki01

jeki01

Üye
güzel paylaşım ama gerek yok benim PC yr.
:ehe

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler bunun kodunu bende yazmıştım:oke:

wisemoon

wisemoon

Üye
çok teşekkürler :)

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür butonuda teşekkür ettiğinizi anlatmada yayarlı olur bence arkadaslar :)

raufgecmen

Üye
link kırık

MaxiHan

MaxiHan

Üye
iyi paylaşım sağol :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt