Cod oynamalısın ama pc kaldırmaz
Van Hohenheim Üye -Akıncı' Alıntı: Cod oynamalısın ama pc kaldırmaz Genişletmek için tıkla ... Cod 1 ve cod 2 kaldırır orta grafikte kasma yapmz kendımden biliorum. - - - Eklendi - - - Kayahan14' Alıntı: Çok saol kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sen kac yasındasın. Meraktan sordum. Senle paylaşımımız oldu ya tanımak amaçlı.
-Akıncı' Alıntı: Cod oynamalısın ama pc kaldırmaz Genişletmek için tıkla ... Cod 1 ve cod 2 kaldırır orta grafikte kasma yapmz kendımden biliorum. - - - Eklendi - - - Kayahan14' Alıntı: Çok saol kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sen kac yasındasın. Meraktan sordum. Senle paylaşımımız oldu ya tanımak amaçlı.
Van Hohenheim Üye -Akıncı' Alıntı: Daha sonraki oyunlarını oynayamaz Genişletmek için tıkla ... Evet cod 2 den snra oynayamaz. Medal of honor da tavsiye ederim
-Akıncı' Alıntı: Daha sonraki oyunlarını oynayamaz Genişletmek için tıkla ... Evet cod 2 den snra oynayamaz. Medal of honor da tavsiye ederim
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Yaşım 15 senden bir şey daha isteyeceğim kayıt ettiğin yerin yanında pembe bir yer var orayı geçip verir misin yine atıyor
Yaşım 15 senden bir şey daha isteyeceğim kayıt ettiğin yerin yanında pembe bir yer var orayı geçip verir misin yine atıyor
Van Hohenheim Üye benden kuçukmuşsun . Tamam orayıda geçip vericem. Sende en kısa zamanda yukle oyunu cd istemedn olanlardan.
benden kuçukmuşsun . Tamam orayıda geçip vericem. Sende en kısa zamanda yukle oyunu cd istemedn olanlardan.
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Sizin yaşlar kaç oyun zaten cd istemiyor cd den pc ye atarken hata veriyor yeni taşındık net yok yoksa ben türk ü indircektim zaten
Sizin yaşlar kaç oyun zaten cd istemiyor cd den pc ye atarken hata veriyor yeni taşındık net yok yoksa ben türk ü indircektim zaten
Van Hohenheim Üye ben 17 yaşındayım . Birazdn upload edecem - - - Eklendi - - - al kayahan. Gene atablr die ilk bolumun geçlms halıde ıcnde http://qfs.mobi/f588805
ben 17 yaşındayım . Birazdn upload edecem - - - Eklendi - - - al kayahan. Gene atablr die ilk bolumun geçlms halıde ıcnde http://qfs.mobi/f588805
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Bende öyle düşündüm - - - Eklendi - - - Onun adı mücahit batuhan bu iş bitmez hep geçişlerde atıyor yeniden indirmem lazım çok sağol
Bende öyle düşündüm - - - Eklendi - - - Onun adı mücahit batuhan bu iş bitmez hep geçişlerde atıyor yeniden indirmem lazım çok sağol