mutluadam
Üye
bilgisayarın webindeki java sun sayfalarını çalıştıran sony ericsson varmı bildiğiniz?
geçen akşam "mynet sohbette" bilgisayardan biriyle telefon hakkında konuşurken şu anda sony ericsson p990i telefonumdan yazıyorum dedi. hiç bir eklenti, program kullanmadan direkt tarayıcısındanmı yazıyorsun dedim. aynen öyle dedi.
şimdi ben sony eric. k530i telefonumu peşinata saydırıp nokia 5800 xm aldım sırf bunun için benimki girmiyorda bu s.e p 990i nasıl griyor yav
biliyorsunuz mynet sohbet java sun ile çalışıyor. yani gerçekten böylemi arkadaşlar mynet sohbete sony ericsson cep telefonunuzla direkt tarayıcısından girebiliyormusunuz denermisiniz? ve telefonunuzun markasını da yazarmısınız eğer giriyorsa?
ve benim 5800 xm niye girmiyor girmesi için ne yapabilirim? konu sohbet değil sadece örnek verdim bu konu benim için çok önemli ondan soruyorum.
şimdi ben sony eric. k530i telefonumu peşinata saydırıp nokia 5800 xm aldım sırf bunun için benimki girmiyorda bu s.e p 990i nasıl griyor yav
biliyorsunuz mynet sohbet java sun ile çalışıyor. yani gerçekten böylemi arkadaşlar mynet sohbete sony ericsson cep telefonunuzla direkt tarayıcısından girebiliyormusunuz denermisiniz? ve telefonunuzun markasını da yazarmısınız eğer giriyorsa? ve benim 5800 xm niye girmiyor girmesi için ne yapabilirim? konu sohbet değil sadece örnek verdim bu konu benim için çok önemli ondan soruyorum.