yav ben şunu anlamıyorum 5 yıllık telefon sony ericsson p990i mynet sohbette sana telefondan yazıyorum diyor adam. kendi tarayıcısylamı diyorum evet diyor. bu malül gazimiz 5800 ise flashla çalışan şeyleri bile canının istediğini açıyor canının istemediğini açmıyor

yani ben telefondan çok anlarım diye ahkam kesen bir sürü kişi var sizce bu önemsiz bir konumu yoksa sırmı? blog açmış arkadaşlarada sordum bu konuyu araştırıp yanıt verce mdediler 1 aydır hala vercekler. oysa işe yarar ciddi şeyler hep java ile çalışıyor webde. bu 5800 falan anlanlar hava atmak içinmi alıyor. yani biraz kanırtıcı oldu sözlerim ama şöyle bi somut bi şeyler koyalım ortaya gençler, arkadaşlar..
zaten ikinci kez kvk teknik serviste 5800 ım. lhub a gönderildi diyor lhub ne demekse onada cevap veren çıkmadı sordum

ama ne yapıp edip bu konuyu çözcem siz yardımcı olmasanızda icabında 5800 serviste ngeldiğinde tüm sorunları çözülmüş bile olsa eğer bu java tekniği ile çalışan sayfaları bi şekilde açmasın webde, bunu satıp açan bir telefon alıcam. sony ericsson un symbian yeni bir model iolsa zaten hiç düşünmücem. ama w995 de bile sistem standart. daha üst modellerse bütçe olarak beni zaten aşar.
ama dediğim gibi mesela eskişehirde bi telefoncular mahallesi var onlarca dükkan var orda telefoncu gidicem oraya dicem bayiye bu java sayfaları çalıştırıyormu gözümün önünde denicem sadece bunu yapsın telefonun bir çok özelliğinden bile feragat etmeye razıyım.
--------------- Ekleme ---------------
evet kvk ya sordum bilmiyoz dediler

nokia ya sorun dediler telini verdiler. bi sorayım bakalım.