Aziz™ Üye haltie' Alıntı: [ı]ıyyy . Yalandır bu[/ı] Genişletmek için tıkla ... yok halitcim baksana adım adım çekmiş adamlar hem olabilir ana karttan geçen akım sıvıya temas edince karşılıklı gelen elektrik akımı sobalardaki gibi ısınmaya neden olur
haltie' Alıntı: [ı]ıyyy . Yalandır bu[/ı] Genişletmek için tıkla ... yok halitcim baksana adım adım çekmiş adamlar hem olabilir ana karttan geçen akım sıvıya temas edince karşılıklı gelen elektrik akımı sobalardaki gibi ısınmaya neden olur
Aziz™ Üye nbp75' Alıntı: yok artık Genişletmek için tıkla ... yakında pc kasasının içine mini fırın koyarlarsa hiç şaşırmam
nbp75' Alıntı: yok artık Genişletmek için tıkla ... yakında pc kasasının içine mini fırın koyarlarsa hiç şaşırmam
Aziz™ Üye gel sende katıl bize anıl daha çok var patatesten arada bir kaç biber falanda atarız.delilere özel menü
gel sende katıl bize anıl daha çok var patatesten arada bir kaç biber falanda atarız.delilere özel menü
Aziz™ Üye Dawn' Alıntı: süper bir olay pc mutfağa taşıyorum Genişletmek için tıkla ... anne al bu yeni fritöz
Aziz™ Üye Revengeful' Alıntı: tadı daha güzel oluyor demekki Genişletmek için tıkla ... elektrik direk olarak kızartmaya işliyor.içine devre kokusuda girdimi ooohhh ne güzel olur
Revengeful' Alıntı: tadı daha güzel oluyor demekki Genişletmek için tıkla ... elektrik direk olarak kızartmaya işliyor.içine devre kokusuda girdimi ooohhh ne güzel olur
Aziz™ Üye Revengeful' Alıntı: misss Genişletmek için tıkla ... pc kasasını mutfağa mini fırın olarak koysakmı ne yapsak
Revengeful' Alıntı: misss Genişletmek için tıkla ... pc kasasını mutfağa mini fırın olarak koysakmı ne yapsak