Bilgisayarımı yükseltmek istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarımı yükseltmek istiyorum
Önccelikle merhaba,eskiden kalma bir bilgisayarım var malesef 2006 sonrası oyunların çoğunu donma sorunu yaşarak oynuyorum. Şuan yeni bir bilgisayar toplayacak gücüm de yok (malum öğrenciyiz).Bu bilgisayarı nasıl yükseltirsem maksimum düzeyde performans alırım ve önerebileceğiniz parçalar varsa linkiyle beraber yollarsanız sevinirim.

İşlemci : Pentium 4 3.2 GHz
Anakart : Asus P4SD-LA
Ekran Kartı : Ati Radeon 9200 LE (utandım gerçekten)
Ram : 512 MB PC3200 DDR SDRAM

Bu bilgisayara yeni birkaç parça ekleyerek performansını arttırabilirmiyim? ve eklenebilecek parçalar piyasada satılıyor mu?

Cevaplarsanız sevinirim

Not : 2010'a kadar olan oyunlardan lowda 35-40 fps almam bile yeterli.

jublomo22

Üye
işlemcin iyi seni idare eder tabi cok fps istemeyen oyunlar oynamazsan anakart olarak ben msi kullaniyorum amd chipset li ama sende intel chipsetlisini cok makul bir fiyata alsbilirsin en fazla verecegin 90-120la arasi ram olarak da 2 gb 1033mhz ram alirsin 90-100 lira arasi 2-3 ay anakartin ekran kartini kullanirsin ondan sonrada ekran karti alirsin yani bi seferde verecegin fiyat 200 en fazla 250 zaten anakartin kerqn karti yeterince kuvvetli ben gta 4 bile calistirdim yani dicem su ki ( fasulye gaz yapar ) :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
öncelikle konunuzun gerekli yerine taşındığını belirteyim sorununuzada gelirsek p4 baya eskidi artık onu değiştirmen gerek tabi bu yetmez ekran kartında vasat 512 ram tedavülden kalktı desek yeridir en azından 2 gb eklemen gerek bununda ddr3 olması çok daha iyi o ddr3 olursa ddr3 destekli anakartta gerekir yani demem o ki o makineye masraf yapmak masraf olur değmez yani hiç uğraşma derim.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
uğraşmaya değecek bir pc değil...
senın bütçe ne kadar sıfır pc toplayalım 2012 oyunlarınıda oyna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt