mert081
Üye
-
Konu Sahibi
-
psunu ve ekran kartını upgrade edebilirsin psu için 450,500,550 watt psu aladıktan sonra hd7750,hd7650,hd7850,hd7570 gibi kartlardan ya da bu kartların nvida daki karşılığını bulursanız 1 2 yıl daha sizi götürebilir işlemci sanırım lga 775 yani q6600 gibi canavarları takabilirsiniz ama piyasada temizini bulmak zor
bir tür virüs yada arka planda çalışan bir yazlım olabilir cpu u en çok ne kullanıyor bir üretci firma ve isimi ile yazarmısınızEvet işlemci lga 775
bu arada bişey daha sormak istiyorum dün farkettim sıstem boşta cpu 65 dereceden aşşa inmiyor oyuna girdigimde 98-99 arası cok kasıyor bu konuda bi öneriniz varmı ?
bir tür virüs yada arka planda çalışan bir yazlım olabilir cpu u en çok ne kullanıyor bir üretci firma ve isimi ile yazarmısınız
Zalman zm ztg 2 termal macun al en az 20 derece fark eder bu işlemcidebeyler 4 gb ram ve cpu çok ısındıgı için cpu sogutucusunu degiştirmeyi düşünüyorum işlemci ve ekran kartı idare eder gibi geliyo. birde 250 watt psu var sizce yeter mi ? veya psu watt'ı düşük oldugu için işlemci ısınıyor olabilirmi ?????????
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbakın 98 derece sistem boştayken
birde işlemci ustundeki termal macun bitmiş fakat yenilesem ne kadar fark eder ki ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zalman zm ztg 2 termal macun al en az 20 derece fark eder bu işlemcide
Pek işe yarayacağını sanmıyorum termal macun işlemini bi yap bakalımtesekkürler birde sizce işlemci üstündeki sogucutuyu degiştirmelimiyim ?
Pek işe yarayacağını sanmıyorum termal macun işlemini bi yap bakalım
Pek işe yarayacağını sanmıyorum termal macun işlemini bi yap bakalım
benim pc 6 senelik hatta 6 yı dolduruyo hiç termal macun sürmedim hatta işlemciyi çıkarıp bakmadım bile kim bilir nasılşimdi sıcaklığına baktım sadece firefox açık ve 5 sekme açık 40 derecelerde geziyordu bu termal macuna bakayım vatanda buldum 24 lira diyo aynı markayı daha ucuza bulabilir miyim?
Macunun Özelliği Ne Ki?Zalman zm ztg 2 termal macun al en az 20 derece fark eder bu işlemcide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?