Bilgisayarımı birileri ele mi geçirmeye çalışıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarımı birileri ele mi geçirmeye çalışıyor?
Visual studio da program yazıyordum sonra bir anda masaüstü arkaplanı simsiyah oldu. Teamwiever den bağlanınca siyah oluyor aynı onun gibi. Hatta mause gidip gidip geliyordu sürekli kendini yeniliyordu sanki. Ve hemen internet bağlantısını kestim ve masaüstü arkaplanı geldi. Sizce bu vs ile alakalı bir durum mu yoksa gerçekten bilgisayarıma ulaşmak isteyen biri mi var? Bunu nasıl anlayabilirim arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

PALA.

PALA.

Üye
Ağını kullanan yazılım var mı bunu anlamak istiyorsan kaynak izleyiciyi kullanabilirsin, orada görünür.

Teamviewer gibi programlar arka planda açıksa kapatabilirsin, uzaktan bağlantıyıda kapatabilirsin.Kolay gelsin...

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: FK5896
Orhan Bütün

Orhan Bütün

Üye
hic öyle çift .exe çift tıklayıp birşey ormadı vürüs bulaşmış olabir bu arda windows kaç

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Ağını kullanan yazılım var mı bunu anlamak istiyorsan kaynak izleyiciyi kullanabilirsin, orada görünür.
Teamviewer gibi programlar arka planda açıksa kapatabilirsin, uzaktan bağlantıyıda kapatabilirsin.Kolay gelsin...

Teşekkürler söylediklerinizi deneyeceğim

Yönetici tarafından düzenlendi:
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
hic öyle çift .exe çift tıklayıp birşey ormadı vürüs bulaşmış olabir bu arda windows kaç

Evet exe dosyasına tıklayıp çalışmadığı oldu. Windows 10 kullanıyorum ve dün etkinleştirmek için bi program kullanmıştım. Pekte güvenemedim ama.. en azından windowsu etkinleştir yazısı kayboldu

turancen

turancen

Üye
Sana tavsiyem orjinal windows 10 alman, gittigidiyorda sitesinde 100 tlye home sürümleri var, onlardan birini alıp yüklemen, cracklılar bazen bu sorunu çıkarabiliyor, benim başımada geldi.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kim Uğraşsın Senle :D Reklam Programları vs Olabilir.Diğer Programlardanda Olabilir

• Beğen
ibrother

ibrother

Üye
Avast yada başka bir antivirüs yükle eğer yoksa.premier olan sürümünün key leri nette çok var.

• Beğen
PALA.

PALA.

Üye
orjinal windows 10 alman, gittigidiyorda sitesinde 100 tlye home sürümleri var
50 tl altında fiyatlar var(home ve pro)
Kim Uğraşsın Senle :D Reklam Programları vs Olabilir.Diğer Programlardanda Olabilir
yapan kişi ilacın içine istediğini koyabilir, yazılım işiyle uğraşan biri ilk önce kendi güvenliğini almalı...
Avast yada başka bir antivirüs yükle eğer yoksa.premier olan sürümünün key leri nette çok var.
Free olan yeterli güvenliği sağlar. Keyler başkasının keyleri olduğu için bir süre sonra patlar.
Zenix gibi aktivasyonlar tehlikeli ve illegal...
Ayarları üst seviyeye getiripde yapılan açılış taraması özelliği çok güçlüdür avastın, en güçlü virüsleri bile kaldırır.

• Beğen
ibrother

ibrother

Üye
Zennix değil, bildiğim kadarıyla elalemin keylerini ele geçirip nete atıyorlar.

• Beğen
PALA.

PALA.

Üye
  • Beğen
ibrother

ibrother

Üye
Benimki 1yıldır patlamadı premier kullanıcısıyım

• Beğen
PALA.

PALA.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: FK5896 ve ibrother
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bence sen direk casus yazılım ve reklam için tarama yaptır. Ben senelerdir korsan windows 7 kullanıyorum aktivasyonu da internetten bulduğum bir programla yaptım ve şu ana kadar hiç problem yaşamadım. Bilgisayarında düzenli virüs ve casus yazılım programları çalıştırman senin için daha iyi olur. Malum günümüzde her yerden virüs girme ihtimali çok yüksek. Programları da crackli kullanıyorum ve onlarda da sorun yok. ;) söylediklerimi yaparsan daha güvenli bir sistem kullanabilirsin. Önceliğin reklam ve casus yazılım taraması olsun.

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize yardımınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi müsait bir zamanımda bilgisayarı taratırım ama genelde hiçbir virüs programı kullanmıyorum çünkü bilgisayarı kastırıyor. Özellikleri iyi olmasına rağmen. Birgün bi virüs programı kurdum bilgisayar yarım saatte zor açılmıştı :) windows 10'u satın almalıyım haklısınız..

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Windows 10 daha oturmamış bir sistem. Bilgisayarın ne kadar iyi olursa olsun. Ben senelerdir Windows 7 kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. Sana da tavsiye ederim. Windows 7 tamamen ölene kadar üst sistemlere geçmeyeceğim. Hazır oturmuş bir sistem varken neden kendime macera arayayım ki?

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Windows 10 daha oturmamış bir sistem. Bilgisayarın ne kadar iyi olursa olsun. Ben senelerdir Windows 7 kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. Sana da tavsiye ederim. Windows 7 tamamen ölene kadar üst sistemlere geçmeyeceğim. Hazır oturmuş bir sistem varken neden kendime macera arayayım ki?
windows 10 daha seri çalışıyor bence o yüzden geçmiştim ama bu gidişle 7 ye geçebilirim.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
windows 10 daha seri çalışıyor bence o yüzden geçmiştim ama bu gidişle 7 ye geçebilirim.
Önemli olan serilik değil stabilize. Windows 10 a son gelen güncelleme sistemi bozmuştu. Microsoft daha doğru düzgün güncelleme yapamıyor. 7 varken hele ki 2020 ye kadar da destekleniyorken windows 10 kullanılmaz.

• Beğen
Orhan Bütün

Orhan Bütün

Üye
Çözüm Basit İlk Manuel Kontrol Yap
Görev yöneticisi aç işlemere gel ve kontlol et gözene çarpan
Ör
Remote Service gibisinden birşey görülsen hemen kapat ve 360 secrity indir bedava ama iyi antivürüs kısmından şemsiye (ismi Aklıma Gelmedi) logo yanıda tıkla ve tam tarama yap ondan önce windows defender çevirim dışı tarama yap olmasa 360 indir

• Beğen
cihanata_1

cihanata_1

Üye
Visual studio da program yazıyordum sonra bir anda masaüstü arkaplanı simsiyah oldu. Teamwiever den bağlanınca siyah oluyor aynı onun gibi. Hatta mause gidip gidip geliyordu sürekli kendini yeniliyordu sanki. Ve hemen internet bağlantısını kestim ve masaüstü arkaplanı geldi. Sizce bu vs ile alakalı bir durum mu yoksa gerçekten bilgisayarıma ulaşmak isteyen biri mi var? Bunu nasıl anlayabilirim arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler

Virüs gibi geldi,acilen format atmalisiniz:oke:

Üst Alt