tetikmusty
Üye
-
Konu Sahibi
-
5670le mafia 2de kasma yapıyor sorun bilgisayardamı bılmıyomhocam ben ondan daha aşağı model olan 5670 le mediumda rahat oynuyorumaynen bulabilirse 6670te alabilir aslında 7770ten aşağısı kurtarmıyor ancak bütçe kısıtlı
O oyunu henüz deneme fırsatım olmadı ancak max payne 3 ü tek takılma olmadan mediumda bitirdim gta 4 ü de internetim olsa ghost bf4 ac4 ü deneyeceğim ama net yok korsanı dahi pahalı5670le mafia 2de kasma yapıyor sorun bilgisayardamı bılmıyom
Bf3 sıfır kasmayla bitirdim. Gta 4 az da olsa kasıyor ghost hiç indirme boşuna diyim sanaO oyunu henüz deneme fırsatım olmadı ancak max payne 3 ü tek takılma olmadan mediumda bitirdim gta 4 ü de internetim olsa ghost bf4 ac4 ü deneyeceğim ama net yok korsanı dahi pahalı
Gtada arada takılma oluyor ama o da sorun teşkil etmiyor sonuçta optimize özürlü. Ghostu neden indirmymBf3 sıfır kasmayla bitirdim. Gta 4 az da olsa kasıyor ghost hiç indirme boşuna diyim sanabf4 denemedim prototype çok hafif kasıyor
Çok sistem istiyor. Eğer call of duty ghostdan bahsediyorsan minimum hd 5870 istiyorGtada arada takılma oluyor ama o da sorun teşkil etmiyor sonuçta optimize özürlü. Ghostu neden indirmym
sistemi çok istediği gerçek gt420 ile test etme fırsatım oldu 1024x768 de arada takılmayla oynatıyorduÇok sistem istiyor. Eğer call of duty ghostdan bahsediyorsan minimum hd 5870 istiyor
demek ki her zaman gereksinimlere bakmayacnsistemi çok istediği gerçek gt420 ile test etme fırsatım oldu 1024x768 de arada takılmayla oynatıyordu
Gereksinimler bence çoğu zaman abartıdemek ki her zaman gereksinimlere bakmayacn
Hele metro 2033 nasıl abartıGereksinimler bence çoğu zaman abartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?