Bilgisayarımdaki oyunları yüksek çözünürlüklerde oynayamıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
husen43

husen43

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarımdaki oyunları yüksek çözünürlüklerde oynayamıyorum.
Arkadaşlar merhaba bilginiz olduğu düşüncesiyle yazmaya karar verdim 2 gün önce ne olduğunu anlayamadığım bi sorun üzerine bilgisayarımdaki oyunların hiçbirini yüksek çözünürlükte oynayamıyorum bilgisayarım acer travel mate 5742Z INTEL HD ekran sürücülerinin hepsi son sürüm fakat oyunlarda görüntü ayarlarında 1024X768 den daha yükseği yok bilgisyara yeni program yüklemedim veya sistem dosyalarını etkileyecek birşey yapmadım lakin oyunlar yüksek çözünürlüğe ayarlanmıyor, var mı bana yardımcı olabilecek...

xpity

Üye
İçine kurulu olan Intel DH driveri silip, Acerin sitesinden yada intelin kendi sitesinden son versiyon indirerek kurup tekrar dene.

Arkadaşlar merhaba bilginiz olduğu düşüncesiyle yazmaya karar verdim 2 gün önce ne olduğunu anlayamadığım bi sorun üzerine bilgisayarımdaki oyunların hiçbirini yüksek çözünürlükte oynayamıyorum bilgisayarım acer travel mate 5742Z INTEL HD ekran sürücülerinin hepsi son sürüm fakat oyunlarda görüntü ayarlarında 1024X768 den daha yükseği yok bilgisyara yeni program yüklemedim veya sistem dosyalarını etkileyecek birşey yapmadım lakin oyunlar yüksek çözünürlüğe ayarlanmıyor, var mı bana yardımcı olabilecek...

husen43

husen43

Üye
    Konu Sahibi
İçine kurulu olan Intel DH driveri silip, Acerin sitesinden yada intelin kendi sitesinden son versiyon indirerek kurup tekrar dene.

sürümler acer ve intelin son sürümleri siteden indirildi fakat sorun hala aşılamadı.

----------Eklendi @ 16:05:16 ---------- Yazıldı @ 14:15:27 ----------

şimdi birşeyin daha farkına vardım esed antivirüs oyunları çalıştırdığım zaman oyun modunu devre dışı bıraktığım halde aktif hale getirip oyunun ekran ayarlarıyla oynayıp 1024x768 yapıyor ve yüksek çözünürlükte oynamama izin vermiyor acaba konu hakkında bana yardım edebilecek var mı? bunu nasıl çözebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt