Bilgisayarımda usb bağlanti hatasi aliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarımda usb bağlanti hatasi aliyorum.

Telefonumu usb ile bağlamaya çalışınca bu hatalar alıyorun Geneklikle 1. Resimdeki hatayı alıyorum

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Suit kurdun mu?

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarinin chipset deriverlarini guncelle / guncel ise kaldirip yeniden yuklemeyi dene.

İnernet bağlantım yok mesajları bile mobildenveya internet kafeden yazıyom yazıl güncelliyecem

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
pc ile gelen driver cd siyle usb sürücüleri yeniden yükle yada pc ye format at her şeyi sıfırdan kur. Pc format atmayı biliyorsun umarım.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
ne driver cd var nede format atmayı biliyom hep garantisi var bilgisayarın garantisivar garantiden çıkmaz mı

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
garantisi varsa garantiye gonder ozaman ;)
baskasina da elletme.:)

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
garantiden geleli 1 hafta anca oldu :(

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Başka bir usb cihaz bağladığın zaman onu tanıyor mu pc ?
Eğer tanımaz ise o zaman sana driverleri bulmak lazım. Ama önce anakart marka model lazım. Pc açılırken tab yada çift oklu tuşa bas ve ram hard disk donanım ekranında pause break tuşuna bas ekran donunca ekranın en altında rakam harf / - kombinasyonlu yazı var. O yazıyı bir yere not et. O yazı anakart modeli olur. Onla anakart sürücülerinı bulabiliriz. Bekleyelim eğer o yazıyı alabilirsen yardımcı olabilirim.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
usb bellek taktığımda çalışıyor veya mp3 çalar

- - - Eklendi - - -

usb bellek taktığımda çalışıyor veya mp3 çalar

- - - Eklendi - - -

Taba basıyom ekrana windows 7 filan yazan bişi çıkıyo anlamadım gittim ss koyucam

- - - Eklendi - - -

Buyrun taba bastım bu çıktı

Bende windows7 sistem onarım diski var .
Kullansam düzelir mi bide resimler videolar müzikler vb şeyler silinir mi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Güç düğmesine bastığın anda win7 ekranına düşmeden önce ekranda bir tuş ile ram hdd cdrom network flopy donanımlarını gösteren siyah ekrana düşmen lazım.

Artı pc başka usb donanımı tanıyor demişsin. Buda usb sürücüleri yüklü demek oluyor. Arkadaşlarında nokia usb kablosu var mi? Usb kablosu sorunlu olabilir. Yada 10 15 liraya nokia usb kablo al derim.

Artı birde pc güncellemelerini yaptın mı? Eğer servisten geldi ise windows update pek yapmazlar. Komşularında internet bağlantısı varsa pc yi komple götür güncellemeleri yükle.

Birde ogm jaff emulator yazılımlarini yükledin mi? Normalde ovi süite (pc süite değil) direkt telefonu tanıması lazım. Ovi süite yükle pc ne.

Elindeki cd recovery cdsidir. Onunla format atabilirsin. Her şeyi yükler yani. Ama c sürücüsünde olan verileri kaybedebilirsin. O yüzden format atmana gerek yok daha servisten yeni geldi diyorsun.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
usb den sarj edebiliyorum ve arada sırada çalışıyo örnek saat 5te taktım çalışmadı sonra kapattım saat9.30 taktım çalıştı

- - - Eklendi - - -

ovi suit -nokia suit olmadı mı
eğer öğleyse nokia suit yüklü

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hey masallah beyın fırtınası yapmıssınız :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
hey masallah beyın fırtınası yapmıssınız :D
mantıklı hareket etmeye çalışıyoruz. Eninde sonunda çözüme ulaşacagiz.
Başka bir usb kablosu ile dene derim kabloda sorun olabilir.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Aynı usb kablosu ile başka bilgisayarda deniyecem bu gün

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aynı usb kablosu ile başka bilgisayarda deniyecem bu gün

Dene derim. Eğer kablo sorunlu çıkarsa yeni kablo alırsın en fazla. Birde o pc de usb gördüğü an flash at telefona :)

technoshark

technoshark

Üye
Farklı usb leri dene.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi

Dene derim. Eğer kablo sorunlu çıkarsa yeni kablo alırsın en fazla. Birde o pc de usb gördüğü an flash at telefona :)

2. Hatayi VERDi

- - - Eklendi - - -

Az önce bilgisayarı kurcalıyordum ve can sıkıntısısından yeni bir hesap açtım bi deneyim belki tanır diye bi girdim tanıdı oha dedim 3-4 defa usb sokup çıkardım hiç sorun çıkarmadan çalışıyor hemen phonexi açıp flaş ayarını verdim .Bendede salaklık bişi olur diye sim ile hafıza kartını çıkardım taktım okudu herneyse sonra tam basıcaktım rubbist e sürücü yazılımı yüklenemedi dedi. Sonra tekrar tekrar denedim olmadı
Sorun nerde peki

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Az fw attım yani usb taktım bi anda usb aktarım modem filan bütün sürücüler yükledi .Bende hemen flaşh attım sonra teli bi taktım hata verdi

- - - Eklendi - - -

nott;aynı usb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt