Bilgisayarımda Değiştirilmesi Gereken Yer Var Mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarımda Değiştirilmesi Gereken Yer Var Mı
Dizüstü bir pcdir bir şeyler değiştirilmeli mi ? lenovo v560 tır

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
İŞLEMCİ Intel Core i5-460M 2.53 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.8 GHz.) 3 MB
Cache Bellek İşlemci İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i5 RAM 3 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram SABİT DİSK 500 GB SATA (7200 Rpm) HDD OPTİK SÜRÜCÜ DVD-RW Double Layer İŞLETİM SİSTEMİ Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit) EKRAN KARTI NVIDIA GeForce 310M Max. 2230 MB Ekran Kartı EKRAN BOYUTU 15.6'' LED HD (1366x768) EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768 SES ÇIKIŞI Stereo

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
mobil de oldugum için tam arastiramadım...
Eger bu işi yapmak istiyorsaniz araştirin derim. Mutlaka bir sonuca varırsınız

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
eğer çok ağır iş yapmak veya oyun oynamak için soruyorsanız değiştirin derim ama günlük kullanıyorsanız değiştirmenize gerek yok 2 yıl daha gider

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
oyun oynayan biriyim ve latoplarda parça değişimi var dimi ?

dogukandurak

dogukandurak

Üye
Ram en az 4 olmalı bazı oyunlarda sıkıntı çekersin.Gerisi iyi.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
ben ekran kartunı berbat sanardım

futbol123

futbol123

Üye
ekran kartın çok kötü eğer anakarta bağlı ise değişmez.
düşük seviyede açarsın oyunları 800x600 düşük detaylarda

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Dizüstü bir pcdir bir şeyler değiştirilmeli mi ? lenovo v560 tır

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
İŞLEMCİ Intel Core i5-460M 2.53 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.8 GHz.) 3 MB
Cache Bellek İşlemci İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i5 RAM 3 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram SABİT DİSK 500 GB SATA (7200 Rpm) HDD OPTİK SÜRÜCÜ DVD-RW Double Layer İŞLETİM SİSTEMİ Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit) EKRAN KARTI NVIDIA GeForce 310M Max. 2230 MB Ekran Kartı EKRAN BOYUTU 15.6'' LED HD (1366x768) EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768 SES ÇIKIŞI Stereo

İşlemcini Core i7 serisine terfi ettirebilirsin, 8GB Kingston Hyperx serisi low timing ramlerle desteklersin, SSD takarsın, DVD-RW kullanmıyorsan bu yuvaya göre aygıtlar var içine HDD oturtup takabiliyorsun DVD yuvasına. Böylece Sistemi SSD den kullanırsın depolamayı 500gb lık HDD'ye verirsin. DVD-RW'ı USB destekli bir kutuya koyup external yaparsın. Ekran kartın MXM ise şansın varsa GTX4xx yada GTX5xx serisi ekran kartı ile güncellersin.

Yukarıda bahsettiğim şekilde uğraşarak masraf yapmak yerine harcayacağın parayla masaüstü sistem toplarsın canavar gibi oyun oynarsın. Yada illa dizüstü diyorsan satarsın dizüstünü üstüne para koyar oyun oynayabileceğin Extreme Notebook'lardan alabilirsin.( Fiyatları dudak uçuklatıyor ve bence gereksiz.)

Fakat Oyun dediğin zaman kesinlikle Masaüstü Sistem derim.:oke:

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Ben ekran kartı hakkında bilgi bulamadım detaylı yazarmısın mesela biti kaç ddr kaç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...