bilgisayarımda değişil bir sorun var lütfen yardım windows 7

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarımda değişil bir sorun var lütfen yardım windows 7
3 gün önce oldu bu örnegin oyunlar klasorune girdim ama simgeler gozukmuyor bilgisayarda bi yavaşlık var windows media player ile film izliyecek oldugumda ses var goruntu olmuyor sistem ozelliklerim şunlar / 2600 ghz intel işlemci / 3gb ram / atı readon 2400 hd pro
güvenli moddada actım yine aynı sorun varrdı bi çare varmı ? bunlarda resimler
[/URL][/IMG][/URL][/IMG] denetim masasıda böyle oluyor hiç gozukmuyor

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
antivirüs programı ne kullanıyorsunuz....
ve 3-4 gün önce yani bu sorunu vermeden önce herhangi bir oyun program vs.yüklediniz mi ??

fullwar

fullwar

Üye
Bana "autorun.inf" gibi geliyor.

----------Eklendi @ 16:58:41 ---------- Yazıldı @ 16:56:48 ----------

Pencere üzerinde bir klasöre girince aynı pencerede açması gerekirken yeni bir pencere açıyorsa o olabilir.

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
avast ama bi işe yaradıgı yok pek bi programda indirmedim ama sorun buyuk ya format atmam mumkun degil autorun ne :S

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
virus programınızı degıstırın...
Eset smart security 5 yukleyın
tamamen pc nızı taratın.

fullwar

fullwar

Üye
avast ama bi işe yaradıgı yok pek bi programda indirmedim ama sorun buyuk ya format atmam mumkun degil autorun ne :S

Bir zararlı çeşididir. Aşağıdakilerden birini kullansanız daha iyi olur.

covar

covar

Üye
3 gün önce oldu bu örnegin oyunlar klasorune girdim ama simgeler gozukmuyor bilgisayarda bi yavaşlık var windows media player ile film izliyecek oldugumda ses var goruntu olmuyor sistem ozelliklerim şunlar / 2600 ghz intel işlemci / 3gb ram / atı readon 2400 hd pro
güvenli moddada actım yine aynı sorun varrdı bi çare varmı ? Bunlarda resimler
[ımg] [/ımg][ımg] [/ımg] denetim masasıda böyle oluyor hiç gozukmuyor

format at kardeşim eğer biliyorsan harddiskten yapıyordur benimde öyle olmuştu format atınca düzelti

tiikerien

Üye
virüs bulaşmışsa hiçbir antivirüs işe yaramaz.antivirüsler, virüslu sistem dosyalarını silecek sorunların bitmeyecek.tek çözüm format

pasha14

pasha14

Üye
Microsoft Live Essentials diye bir virüs programı var kardesim onu indir kur ayrıca free uygulama lisans işleri ile uğraşmazsın çokta iyi çalışıyor. Bir bilgisayarını tarat olmadı format atman gerekecek.

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
sorunum hala devam ediyor :S

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,

Ne yaptin ve sonuclari nedir? Yukaridaki mesajlarda arkadaslarin dediklerinden hangisini yaptin?
avg anti virus 2012 pro var avg pc tuneup ilede sorun cozulmedı tarattım disk bırlestırdım kayıt defteri vb

besim.farhan

besim.farhan

Üye
bence virüs sebepli.. Lavasoft-ad aware ile tara derim ben.. Süper bi antivirüs programı..

----------Eklendi @ 02:02:04 ---------- Yazıldı @ 01:59:30 ----------

bence virüs sebepli.. Lavasoft-ad aware ile tara derim ben.. Süper bi antivirüs programı..

Microsoft Live Essentials 'i da öneririm bende ikisi de kurulu..
Eğer bunları yaptım hala sorun var diyorsun advance system care var onu dene hataların hepsini ayıklar.. Tabi bunları format atmak istemiyorsan dene, yoksa format at derim..

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
avg anti virus 2012 pro var avg pc tuneup ilede sorun cozulmedı tarattım disk bırlestırdım kayıt defteri vb

Avastı değiştirdin demek. Neyse daha fazla uğraşmadan Yedeklerini al ve sistemini yeniden kur derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt