woltcaptain
Üye
-
Konu Sahibi
-
xp de eskidiaslında xp professional 64 bit işletim sistemim vista teması varYoksa vista kullanılır mı yav
işlemciye overclock yaparsanız idare eder bu pc sizi 120tl ye ekran kartıda aldınızmı 1-2sene idare eder..aslında babam yeni bilgisayar alalım diyo 2000 tl ye fakat çok para yani i7 8gb ram falan ama zaten bilgisayarların ekran kartını düşük tutuyorlar o yüzden bi ekran kartıyla bu pc yeter bence haksız mıyım beyler?
Burda da dediğim gibi babam 2000 tl yi gözden çıkardı sizde 500 e kadar bişey söylerseniz iyi olur
Berke ekran kartına bakamadım mobildeyim 5800 olunca da biraz zorluyo Saol ilgin için
Power kaç watt falan hiç bilmiyorum nasıl öğrenebilirim?
power biraz az sanki 300w-350w olsa kurtarırdı..ac 230 v yazıyor.2000 tl iyi güzelde bu pc bence yeterli ayrıca babam pc toplamaya pek yanaşmıyor.
power biraz az sanki 300w-350w olsa kurtarırdı..
%20 bile olsa yeterli olur bence 2.20ghz olur.ac degerı değil watt yazmiyor mu.
Berke o anakart bıraz kıt overclock konusunda....
Sadece ıslemcı fsb ve dram fsb ayarı var Voltaj timing felan diyer hiç bir ayar yok.
Ve o/c stabilitesi düşük bir anakart
ozaman iyi..atx-450w mış
yuzde 20 yapabılır...%20 bile olsa yeterli olur bence 2.20ghz olur.
olur bi sıkıntı olmaz 2.20ghz da çalışır.Hasan diğer konuya baksana profiline mesaj attım ordan bak..yuzde 20 yapabılır...
Bılmıyorumkı e4400 le nasıl olur.
benim anakart 350 mhz fsb yi geçince açılmiyor
benım anakart p5ld2 x1333
se modeli daha duşuk enyuksek 1066 fsb
islemciside 200x10 galiba
220x10 görür bence 240 bile görebilir. 266 yı görüp stabil olursa super olur. Ama cok zor bence. Stabil olamayacaktır
power yeter sıkıntı yok
ram konusunu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?