De[M]oN*
Üye
-
Konu Sahibi
-
katılıyorum2 gb ekran kartına bence 512 ekran akrtı dursun çok daha iyi verim alırsınıziyi forumlar...
Gta 4 oynamadın acep (bende 769 mb ram yiyor )2 gB ram ile ne yapacaksın çok merak ettim. Şu ana kadar gördüğüm program/oyun vb. en fazla 450 mB ram kullanıyor çok saçma bence 1.5 gB ram yap en yüksek 2 si gerekmez boşa yatırım yapma. Ekran kartın 1 gB olursa oyunlarda kasmaz grafik kaliten iyi olur ama 512 mB olupta 1 gB ekran kartlarından daha iyi performans gösteren Nvidia GeForce 8800 GT 512 mB ekran kartı var. İdeali 512 mB. İşlemcini çift çekirdek yapmanı öneririm. 1 gB ekran kartına para kaçıracağına işlemcini yükselt ve günümüzün normlarında bir bilgisayara sahip ol. Benim pc yi anlatayım belki için dışına çıkar. İntel celeron 2 gHz ^^. Her türlü uygulama oyun çalıştırıyorum ama hafif kasıyor RAM'im 1 gB, ekran kartım 256 mB. Ctrl-Alt+Delete tuş kombinasyonunu tıkla, hemen altta "Ayrılmış Bellek" yazan bölüm var. 1 gB ram olmasına rağmen sanal sayfa diski boyutu (sanal RAM) ile 2.461 megaByte. Sen 2 gB ram alırsan orası 3.000 in üzerinde olucak. Pentium 4 işlemci ile 3 gB'lık uygulama açabilecek işlem yapamazsın bunu da söyleyeyim. Beni dinle inat etme işlemcini çift çekirdek yap en az 3.0 gHz olsun her bir çekirdek. 1 gB RAM eklet ekran kartınıda 512 mB yap işini görür. Ama sen dersen yok ya ben ikidebir parça almak istemiyom. O zaman canım kardeşim paraya kıyacaksın tuzlusunu alıcaksın o kadar...
769 dan bile fazladırGta 4 oynamadın acep (bende 769 mb ram yiyor )
869 mb ram + multi yaparken 250 daha ymış az önce baktım769 dan bile fazladır
512 ramı taktım sadece 490mb kasıyor ama anadolla oynuyormuş gibi oluyorgta 4 kişilerin pc sistemine göre ram kullanıyor...yani herkeste aynı deil.
2 gb ekran kartına bence 512 ekran akrtı dursun çok daha iyi verim alırsınıziyi forumlar...
2 gb ekran kartına bence 512 ekran akrtı dursun çok daha iyi verim alırsınıziyi forumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?