korsan165
Üye
Bilgisayarım oyunu neden kasıyor ?
Beyler ben Call Of Duty Modern Warfare2 oynamak için ilk önce sistem gereksinimlerine bakmışdım yetiyordu oyunu aldığımda kasmalar oldu sebebini siz sölermisiniz Tüm bilgileri Aşağıya yazıyorum
Call of Duty: Modern Warfare 2 Minimum Sistem Gereksinimleri
desteklenen işletim sistemleri:Xp,Vista ve 7
Minimum işlemci:AMD 64 3200 ya da Intel Pentium 4 3.0 GHz
Minimum RAM:512 MB (Vista ve 7 için minimum 1 GB)
Minimum Disk Alanı: 16 GB
Minimum Ekran Kartı:Shader 3.0 destekli, 256 MB veya üstü donanım bileşeni gerekiyor. NVIDIA GeForce 6600 GT+ veya AMD-ATI 1600XT+
Benim Sistemi Söliyim bu anlatmalarda pek iyi değilim mazur görün anlatabildiğim kadar
İntel Pentium 4 CPU 3.06Ghz, 2,0GB RAM, NVIDIA GeForce 7300GS 512MB Ekran kartı
Şöle bi bakında Ghz yetiyor Ram yetiyor Ekran kartıda yetiyor oyuna girince acayip kasıyor nası anlatıyım oyuna bile giremiyorum çok kasıyor[Low Modda bile çok kasıyor] Bide bununla alakalı bişey söliyicem Bende Harddisk Yok yani şöle Bitek 75Gb yer var oyunu felan C diskine atıyorum Tek yer var yani Acaba yeni harddisk alsam kasma gidermi pek sanmıyorum çünkü öle kasıyor ki harddisk kurtarmaz gibi Lütfen Biri yardım etsin
Call of Duty: Modern Warfare 2 Minimum Sistem Gereksinimleri
desteklenen işletim sistemleri:Xp,Vista ve 7
Minimum işlemci:AMD 64 3200 ya da Intel Pentium 4 3.0 GHz
Minimum RAM:512 MB (Vista ve 7 için minimum 1 GB)
Minimum Disk Alanı: 16 GB
Minimum Ekran Kartı:Shader 3.0 destekli, 256 MB veya üstü donanım bileşeni gerekiyor. NVIDIA GeForce 6600 GT+ veya AMD-ATI 1600XT+
Benim Sistemi Söliyim bu anlatmalarda pek iyi değilim mazur görün anlatabildiğim kadar
İntel Pentium 4 CPU 3.06Ghz, 2,0GB RAM, NVIDIA GeForce 7300GS 512MB Ekran kartı
Şöle bi bakında Ghz yetiyor Ram yetiyor Ekran kartıda yetiyor oyuna girince acayip kasıyor nası anlatıyım oyuna bile giremiyorum çok kasıyor[Low Modda bile çok kasıyor] Bide bununla alakalı bişey söliyicem Bende Harddisk Yok yani şöle Bitek 75Gb yer var oyunu felan C diskine atıyorum Tek yer var yani Acaba yeni harddisk alsam kasma gidermi pek sanmıyorum çünkü öle kasıyor ki harddisk kurtarmaz gibi Lütfen Biri yardım etsin