bilgisayarım mahvoldu nerdeyse

Sponsorlu Bağlantılar

traBolic

traBolic

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarım mahvoldu nerdeyse
arkadaşlar bilgisayarımda şuan görev yöneticisi, paint, sağtuşdaki birlikte aç, denetim masasındaki bazı uygulamalar, hiçbiri açılmıyo eset nod32 kullanıomkarantina dosyasında sistem dosyalarını qörüom lütfen yardım edin format atmam imkansız bi sürü dosyalarım var kopyalayacak bişey de yok lütfen yardım edin pm veya cevap yazın:agla

şu anda çalışan dosyaları procexp ile görebiliom

dosyalar şunlar

• Beğen
Tepkiler: nidanur34

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
Evet acayip bir şekilde virüs bulaştırmassın ama bunu nasıl becerdin anlamadın. Bilgisayarına kac aydır format cekmıyorsun. Eğer sorun 2 3 günlük ise sistei geri al derim. Yok 1 aydır varsa bılen bırıne format cektır garantı cozum budur. Çünkü virüslerden temziemeye calısırsan dahi sistem çökebilir.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hasan doğru söylemiş...Sistem dosyalarına virüs girdiği için nod32 karantinaya almış...Acaba sistem dosyalarına virüs gireceği zaman nod32 nerdeydi ? Neyse olan olmuş artık...Şimdi yapman gereken bilgisayarını alıp bir teknik servis bulmak ya da bu işi iyi bilen bir arkadaşından yardım iste...Dosyalarının yedeğini aldıktan sonra direkt tekrar yeni kurduğun sistemine koptyalama...Çünkü eğer onlara da bulaşmışsa tekrar temiz sistemine bulaştırabilirsin...Bu arada artık bundan sonra nod32 kullanmazsın...Nedir bu nod32 hayranlığı anlamıyorum...Kendi program dosyalarına virüs bulaştıran heralde tek antivirüstür...Kullanmayın artık şunu...Avira , GData , Kaspersky , Bitdefender kullanın , ama şu nod32 yi kurmayın artık...

traBolic

traBolic

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi arkadaşım ben zaten format atmayı biliyorum zaten format atınca MXP kurcam dosyalarıma qelince onları taratırsam avira onu silermi?
Birde resimde fark ettiğiniz virüs varmı

göktaş

Üye
emmi format atıp norton ghost la imajını al hemen daha sonra format gerekirse 5 dk eskisi gibi sanki yeni format atmış gibi oluyor ben öyle yapıyorum istersen resimli anlatım

dinccine

Üye
nod 32 yüklemeseydin keşke

ninjaa

ninjaa

Üye
Bence Nod 32 4 ü dene,Nod hakkında çeşitli yorumlar yapılmış çok uzun zamandır kullanıyorum gayette memnunum.

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ya sen şimdi hangi antivirüs varsa hepsini tek tek indir 30 günlük sürümlerleriyle felan idare et sadee tarat belki temizlerler.biri birini temizler diğeri öbürkünü temizler.Virüslerle şavaşmayı bil ben 1 hafta öncemi ne bi virüs girdi pc ye temizlemem 1 gün sürdü başından kalkmadım 6-7 saatim gitti ama onu yenmeyi başardım sende öyle yapabilirsin merak etme antivirüsler sana o kadar zarar vermez ama gene de dosyalarını dvd ye felan çeksen iyi olur

traBolic

traBolic

Üye
    Konu Sahibi
emmi format atıp norton ghost la imajını al hemen daha sonra format gerekirse 5 dk eskisi gibi sanki yeni format atmış gibi oluyor ben öyle yapıyorum istersen resimli anlatım

resimli anlatım yaparsan qüzel olur

--------------- Ekleme ---------------

önerecein proqramları yazarmısın

birde Panda yı önerdiler ama kasar dediler bende qassın dedim, bişey olursa qaldırırım zaten
yani qısacası pandayı deniimmi

mancukya

Üye
NE pandasi ne nod32si forumda yeniyim ama neyse halletmediysen.
1 sistem geri yükleme kapat
2 cclener yukle yahoo toolbar kurarken kaldir gecici dosyalari sil.
3 combofix yukle tarasin temizlesin
4 bedava antivir tavsiyemdir update tarama
5 anti malware update tarama temizleme
6 spybot kur update yap bagisikla bir sey varsa sil pcnin keyfine bak.

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye

KardeŞim dinccine arKadaşım da deMiş bndede nod 32 vardı aynı virüs banada geLdi.bnde sadece Görev Yöneticisi aÇıLmıyoR aMa bi Site VereYim burada Bi Bak dedikLeri şeyLeri yap beLki haL oLur bi dene işte Link: iYi forumLar

Takipçi Satın Al

Üst Alt