bilgisayarım hoşgeldiniz ekanında donuyor :S (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

p-siko mobile

p-siko mobile

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarım hoşgeldiniz ekanında donuyor :S (yardım)
bilgisayarım hoşgeldiniz ekanında donuyor :S açıldıgı zamanda exe uzantılı dosya bulunamıyor diyor ondan sonra oyun falan oynarken donuyor yardım lütfen :ağlarım:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
AVG İnternet Security 2011 İle PC'yi Taratın Sadece Sistemin Yüklü Olduğu Disk'i Taratmanız Yeterli..

"exe uzantılı dosya bulunamıyor" Sorunundada SS(Ekran Görüntüsü) Paylaşırsan Yardımcı Olabilirim :)

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
ben böylemi durumla karşılaştım sadece güvenli modda açabilirsin pc yi güvenli modda açmak için pc açılırken f8 tuluna bas güvenli modu seç (genelde en üsttedir) verilerini cd ye yada dvd ye yazdır daha sonra sistem geri yükleme yapmayı dene başlat>tüm programlar>donatılar>sistem araçları>sistem geri yükleme buradan daha önce ki bir tarihe yükle diye bir secenek var onu sec pc bozulmadan önceki bir tarihi sec ve geri yükleme yap de olmassa format at kurtul

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
ben böylemi durumla karşılaştım sadece güvenli modda açabilirsin pc yi güvenli modda açmak için pc açılırken f8 tuluna bas güvenli modu seç (genelde en üsttedir) verilerini cd ye yada dvd ye yazdır daha sonra sistem geri yükleme yapmayı dene başlat>tüm programlar>donatılar>sistem araçları>sistem geri yükleme buradan daha önce ki bir tarihe yükle diye bir secenek var onu sec pc bozulmadan önceki bir tarihi sec ve geri yükleme yap de olmassa format at kurtul

Ama Bilgisayar Bir Şekilde Yine düz Açılıyormuş.Ondan Dolayı Direk Virüs Taraması Yap Dedim :)

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
virüs taraması mantıklı :oke:

ardentanarchy

ardentanarchy

Üye
Bilgisayar düz açılıyorsa madem, açıldıktan sonra Başlat>Çalıştır>msconfig i çalıştır ve başlangıçta çalışan uygulamalara bak. Hatta daha garantisini söyleyeyim. Başlat>Çalıştır>regedit
Regedit'in içinde Current_User ve Local_Machine içinde şu iki yol var. Bu yolların ikisinde de başlangıç uygulamalarına girebilirsinin.
Yol: Software>Microsoft>Windows>CurrentVersion>Run (Run-Once, gibi başında run bulunanların içindeki dizelere bak. Sistemde olmaması gerekenleri sil.
Çünkü bu tür hatalar genel olarak başlangıçta çalışan trojen veya virüs'lerin etkisindeki programlar ile oluşuyor.
Tabi bu eğer virüs tarayıcısı kullanmayı sevmiyorsan tavsiye ederim.

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
eğer koruma kartı kullanıyosan ve kartı çıkardıysan böyle bi sorunla karşılaşma ihtimalinde var bu arada sorun çözüldüyse haber ver :oke:

Üst Alt