1. wolfteam bilgisayarı çok yorar interneti yavaşlatır benim internet kafede çocuklar oynarken hız 260 kb çocuklar yokken sabah yani şuan interneti açtığımda 2-3 kişi var onlar da internette takılıyorlar hız 760 kb sen düşün gerisini.
2. bilgisayarın başlayınca oluyorsa bu çalıştır>msconfig yaz ve başlangıç seçeneğinde sisteme ait olmayan herşeyi kaldırmalısın.
3. program ekle kaldırdan kesinlikle kullanılmayan programları kaldır.
4. sistem geri yükleme'yi dene. 3 gündür oluyorsa 3-5 gün öncesine geri yükle bilgisayarını.
5. virüsler çok önemli. senin sorununa bir sürü seçenek sundum ama büyük ihtimal virüs var. esed felan boşver. bilgisayarınızı yormayın. bunu bilgisayarcı olarak söylüyorum rastgele bir kullanıcı olarak değil. esed çöptür. misrosoft security essentials+usb disk security işinizi görecektir bir bilgisayarda. bunun yanı sıra sen boşver virüs programım bana kalsın be adam dersen COMBOFIX indir ve çalıştır. bu virüs programı araban olduğunu düşün; motorun üstünü görünen kısımlarını kaputunu camlarını sillen program esedse combofix motorun içini temizler, yağına suyuna bakar yeniler kardeşim