Bilgisayarım Donuyor Ama Başka Türlü Bakarmısın

Sponsorlu Bağlantılar

muhammet48

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarım Donuyor Ama Başka Türlü Bakarmısın
Arkadaşlar bu sorun 3 gündür oluyor.
görev yönetcisini açtığımda programlar kapalıyken 1gb da çalışıyor ve internete girdiğimde bilgisayar yavaş yavaş haraket ediyor 1 dk da anca (#------------# ) bu aradaki mesafe kadar ilerliyor reset atıyorum geçiyo ve wolfteam açınca bazen net bağlatısı gidiyor o zaman da oluyor acil yardım

hikmet366

hikmet366

Üye
pcnın teknık özelliklerini yazarmisın bende wolfteam oynuyorum

Secret26

Secret26

Üye
1. wolfteam bilgisayarı çok yorar interneti yavaşlatır benim internet kafede çocuklar oynarken hız 260 kb çocuklar yokken sabah yani şuan interneti açtığımda 2-3 kişi var onlar da internette takılıyorlar hız 760 kb sen düşün gerisini.
2. bilgisayarın başlayınca oluyorsa bu çalıştır>msconfig yaz ve başlangıç seçeneğinde sisteme ait olmayan herşeyi kaldırmalısın.
3. program ekle kaldırdan kesinlikle kullanılmayan programları kaldır.
4. sistem geri yükleme'yi dene. 3 gündür oluyorsa 3-5 gün öncesine geri yükle bilgisayarını.
5. virüsler çok önemli. senin sorununa bir sürü seçenek sundum ama büyük ihtimal virüs var. esed felan boşver. bilgisayarınızı yormayın. bunu bilgisayarcı olarak söylüyorum rastgele bir kullanıcı olarak değil. esed çöptür. misrosoft security essentials+usb disk security işinizi görecektir bir bilgisayarda. bunun yanı sıra sen boşver virüs programım bana kalsın be adam dersen COMBOFIX indir ve çalıştır. bu virüs programı araban olduğunu düşün; motorun üstünü görünen kısımlarını kaputunu camlarını sillen program esedse combofix motorun içini temizler, yağına suyuna bakar yeniler kardeşim

muhammet48

Üye
    Konu Sahibi
pcnın teknık özelliklerini yazarmisın bende wolfteam oynuyorum
windows 7 professional
2gb ram
1.2gb ekran kartı
öle işte pek bilmiyom

wolfteamı açıncada oluyo bu sorun neti açınca da ama genellikle wolfteam da oluyo

hikmet366

hikmet366

Üye
windows 7 professional
2gb ram
1.2gb ekran kartı
öle işte pek bilmiyom

wolfteamı açıncada oluyo bu sorun neti açınca da ama genellikle wolfteam da oluyo

pc arkadaşın dedıği gibi bir sistem geri yükleme yap veya oyunu sil yeniden yükle

muhammet48

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar pc yi kapadım 2 saat sonra açtın sorun olmuyo ama pc yi açar açmaz açarsam oyunu veya tarayıcıyı bu sorun çıkıyo sistem - çalışma zamanı = 7 dk olunca açıyorum sorun olmuyo 7 .dakika da bellek 600mb da çalışıyo açar açmaz progrtam kullanmadığım halde ise 1.1gb da

muhammet48

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sistem geri yükleme yaparsam sorun düzelir mi ?

Sistem geri yükleme açıyorum ama benim istediğim tarihe geri yüklemiyo ben ayın 11.07.2013 tarihine yüklemesini istiyorum nasıl yaparım

hikmet366

hikmet366

Üye
en son hangi tarihte kendini yedekledıyse
o tarihi onu seçeceksın istediğin bir tarihe
gidemiyorsun

muhammet48

Üye
    Konu Sahibi
yedekleme yapmadım işte odfffffff

Üst Alt