Yardım Bilgisayarım Çok Isınıyor.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bilgisayarım Çok Isınıyor.
Eskiden çok ısınıp kapanıyordu. (1 saat falan gidiyordu) şimdi 30 dakikada kapanıyor ve acayip fazla ısınıyor elimle dokunamıyorum. Soğutucu düzeltmez bence ne yapmalıyım? Açmaya çalışıyorum rami falan açıyorum ama fanı açamıyorum yani temizlemekte mümkün değil. Ama açar açmaz word falan açarsam ısınmıyor. İnternette gezerken oyun oynarken falan..

Yardımmm

işlemci kullanımını düşür güç seçeneklerinden. Fanın altını boş bırak rahat çalışsın makine virüs var mı diye tarama yap belki makineyi zorlayan birşey vardır.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
virüs yok. Süpürgeyi fanın üstünü gezdirdim şuan daha iyi öneririm. Kısa vadede iyi uzun vadede inceleyip söylerim.

NEXUS

Üye
buz dolabına at düzelir
şaka şaka bir virüs taramasından geçir

hançer

Üye
markası del mi yoksa :d

MaxipmaN

Üye
hp de ısınır zaten .) işlemci kullanımına bir bak

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
ne kadar oldu pc alalı, yeni mi

Tepkiler: hançer

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
işlemci fan arasındaki macunu değiştir, fanda ses veya titreme gibi şeylerde varsa yeni bir tane al, faydası olacaktır

Anußis

Üye
bende 7.5 yıllık toshiba a210 satellite var atmaya kıyamadım , cihazın maşallahı var 60gb ssd aldım takviye cihazın macunu yeniledim , tabi korkmuyorsan aç olduğu gibi macunu yenile bide fanı temizledin mi tamamdır.

Fani tamamen sokup cikarip yikamistim ben oylelikle isinma gecmisti ama bu kez sanki metale surtermis gibi arada cizirtli ses cikariyordu meger fanin takilan metal ucuda arada yikanip kuruduugundan ses yapiyormus. Biraz krem surdum ama sonra ses falan kalmadi. Eger elektrikli supurgeyle cekerseniz ve kasayi acma sansiniz yoksa ilk once pervaneyi bir igneyle falan sabit tutun oylelikle tozlar daha kolay alinir yoksa pervane doneceginden tozunuda kasaya bulastirir diger yerler tozlanir

Bilgisayara fazla elektrik geldiği için veya fan çalışmıyor olabilir. Msconfig'e gir ve sana uygun olanı seç..

=>Mario ile gönderildi<=