Bilgisayarım aşırı ısınıyor ve kendini kapatıyor.Lütfen yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Bilgisayarım aşırı ısınıyor ve kendini kapatıyor.Lütfen yardım...
Belirttiğim gibi bilgisayarım özellikle oyun oynarken kendi kendine kapanıyor.Hiç bekleme olmadan fişten çekmiş gibi kapanıyor.Tekrar açıp fana elimi tuttuğumda maşşallah kalorifer gibi üflüyor.Kasayı açayım dedim yan taraftan (4 yıldır kasa kapağı açılmadı tozlar meydan geziyor sanırım :) ) tüm tutacakları çıkardım üstüne iyice kontrol ettim sağını solunu çıkarmaya çalıştım çıkmadı.Zorladım biraz yine çıkmadı.Tüm gücümle çekersem kırılır felan diye korkuyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.

fnldstntn

Üye
pc nin temizlenmesi gerek ben yapamam diyarsan bi servise git yaparim diyorsan bence fanlari temizlemekle ugrasma yenisini al anakart ve guc kaynagindaki tozlarida iyice temizle.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Onu temizlerimde kasa kapağını bir türlü açamadım.Vidaları felan soktum biraz zorlarsam kırılır diye korkuyorum.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4364184]Onu temizlerimde kasa kapağını bir türlü açamadım.Vidaları felan soktum biraz zorlarsam kırılır diye korkuyorum.[/QUOTE]
kapagı sürgülü arkaya dogru itekle çıkar

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Kasayı diğer kapağın üstüne düz bir zemine yatır ve açmak istediğin kapağı söktüğün civataların yönüne doğru iki elinle avuç içlerinle bastırarak it. Açılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt