bilgisayarı her açtığımda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mny4343

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarı her açtığımda
C:\Windows\System32\oobeb bu yola girip birşey yapmıştım. (Neden yaptığımı hatırlamıyorum )
Bundan sonra her yeniden başlattağımda kapatıp açtığımda "Kurulum bilgisayarınızı ilk kullanım için hazırlıyor" gibisinden bi ekran geliyor.(Sistemi yeni kurduğumuzda açılmadan önce gelen ekran)Bir zararı olmuyor ama açılış süresi çok uzadı.
Nasıl kaldırıcam bunu acaba ?

--------------- Ekleme ---------------

lütfen yardım edin

Nissan 350 Z

Nissan 350 Z

Üye
Kardeşim Aklıma Sadece Aynı İşletim Sistemini Kullanan Bir Arkadaşına Herhangi Bir Siteye Upload Etmesini Rica Edebilirsin Ve Ondan Sonra Da Olduğu Gibi Yapıştırırsın Aynı Klasöre Bundan Öte Benden Fikir Çıkmaz Kardeşim ... ??

----------Eklendi @ 19:50:37 ---------- Yazıldı @ 19:50:06 ----------

Evet Çok Kardeşim Kullandım :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Formatı başlatmışsın :D Format CD sini tak devam ettir bence :ehe

mny4343

Üye
    Konu Sahibi
format atmıyorum açılırken öyle diyor

----------Eklendi @ 21:44:55 ---------- Yazıldı @ 21:44:39 ----------

sonra açılıyor

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Windows 7 herhalde işletim sistemin :) Eğer windows 7 ise bendede öyle diyor , tabii güncelleme yaptıktan sonra :)

mny4343

Üye
    Konu Sahibi
evet windows 7

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Windows 7 de güncelleme yaptıktan sonra pc yi başlatırken böyle bir yazının çıkması normal çünkü güncellemeyi uyguluyor :)
Senin karıştırdığın dizin ile felan alakası yok :) İçin rahat olsun , birşey olmaz :)

yusufask

Üye
Ben hiç bir şey yapmadım ama bir gün bilgisayarımı açtığımda Kurulum bilgisayarınızı ilk kullanım için hazırlıyor diye yaı çıkıyor.Ama bu bilgisayarı her açtığımda çıkıyor güncel de bilgisayarım windows için herhangi bir güncelleme de yok diyor taradığımda çözüm plsss.Ben nasıl çözeceğimi bilmiyorum:bilmm Düşünüyorumda :hmmmnerden olabilir diye ama bulamıyorum...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Ben hiç bir şey yapmadım ama bir gün bilgisayarımı açtığımda Kurulum bilgisayarınızı ilk kullanım için hazırlıyor diye yaı çıkıyor.Ama bu bilgisayarı her açtığımda çıkıyor güncel de bilgisayarım windows için herhangi bir güncelleme de yok diyor taradığımda çözüm plsss.Ben nasıl çözeceğimi bilmiyorum:bilmm Düşünüyorumda :hmmmnerden olabilir diye ama bulamıyorum...
Kullandığınız bir program tarafından sistemi onarmak için zamanlandırılmış görevler e eklenmiş :)
Zamanlandırılmış görevlerden de-aktive edebilirsiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt