Bilgisayarı geç açılanlar

Sponsorlu Bağlantılar

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarı geç açılanlar
ARKADAŞLAR BİLİYORUMKİ BU SORUNDAN ÇOĞUMUZ ŞİKAYETÇİSİNİZDİR(ESKİDEN BENİM GİBİ).AMA ŞİMDİ BİLİYORSUNUZ Kİ BU SORUN İÇİN PEK ÇOK PROGRAM VAR.BEN SİZE KULLANIMI GAYET KOLAY BUNLARIN EN İŞE YARAR 3 ADET PROGRAM SÖLİYECEĞİM.TABİ SİSTEMİNİZDE VİRÜS VARSA BU PROGRAMLAR BİLE HALLEDEMEZ GEÇ AÇILMAYI:).

HEPİMİZİN BİLDİĞİ CCLEANER:

BAZILARINIZIN BİLDİĞİ XPSPEEDV14:
Password:

VE ÇOĞUNUZUN BİLMEDİĞİ HijackThis;

ARKADAŞLAR CCLEANERİ SÜREKLİ KULLANIYORUM,XPSPEED VE HİJAK THİS İ ARA SIRA ÇALIŞTIRIYORDUM.BU 3 PROGRAM BİLGİSAYARIM 3-4 DAKİKADA AÇILIRKEN İNANIN 20 SN YE İNDİRDİ.VE PC Yİ FAZLA KASMIYORLAR.3 PROGRAMINDA BOYUTLARI KÜÇÜK AMA MAĞFİRETLERİ BÜYÜK:).XPSPEED İ KULLANIRKEN BİR WEB SAYFASI AÇILACAK O WEB SAYFASINI REKLAM SANMAYIN BEN İLK KULLANIŞIMDA REKLAM SANIP KAPATMIŞTIM:).(DİKKATE ALIN O WEB SAYFASINI)

ALINTI DEĞİLDİR:oke::oke::oke:AMA KENDİ UPLOAD IMDA DEĞİLDİR:)

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM:megafon:

• Beğen
Tepkiler: alixkandemir, AnTİ_Gs, anl_tr ve 3 diğerleri

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
xp speeder iyiye benz.iyor güzel bi konu bence free olan advanced system care yi de eklemelisin

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben eskiden onu kullanıyordum.daha sonra ccleaner dediler baktım o daha ii şimdi onu kullanmaya başladım.hem ccleaner kayıt defterinide düzeltiyor.asc nin bence kayıt defterinde o kadar ii perfonmansı yok

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ya beyler ben şu pcspeeder 14 e kafayı taktım benim pc 10sn de açılıor neasıl iş bu bi işi var bu işte bluetooth cihazının driverları ilk hatayı vermeye başladı valla şuan nasıl bi olay çözmüş değilim

--------------- Ekleme ---------------

bluetooth um gitti şu an yeniden driverlarını yüklüyorum yalnız konuyu kötülemek gibi olmasın

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
valla kusura bakma kardeş valla böyle olacağını bilmiyordum.bende hiç sorun vermemişti..kusura bakma

ya beyler ben şu pcspeeder 14 e kafayı taktım benim pc 10sn de açılıor neasıl iş bu bi işi var bu işte bluetooth cihazının driverları ilk hatayı vermeye başladı valla şuan nasıl bi olay çözmüş değilim

bluetooth um gitti şu an yeniden driverlarını yüklüyorum yalnız konuyu kötülemek gibi olmasın

yapabildinmi??

deha48

deha48

Üye
güzel pro lar eline sağlık

göktaş

Üye
ben ce wintool net diye diye var hem geçersiz girdileri dosyaları ve programları eksiksiz kaldırna yüklemede çok iyi

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
darülmendep

darülmendep

Üye
Ben vista kullanıyorum bi zarar gelir mi

kralxxx

kralxxx

Üye
Güzel paylaşım eline sağlık

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
Sağol kardeş

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Bu geç açılma sorunu özellikle xp de çok yaşamıştım.75 saniyeyi bulan açılma süreleri vardı.Ve bir o kadarda PC kendini toplayabilmesi için bekleme süresi.Sonradan Vistaya geçtim.XP de tema v.b görsel efekt kurmussan ve birde Pc de roolback veya aynıtarz program varsa geç açılma sebebi olabilir

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
güzel prolar eline sağlık

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
eywallah:)

kKORAY06

Üye
kardeşim bunlarda wirüs falan yoktur demi bende wirüs programı yokta bi de kota sınırlı sen bana yollarmısın bunları rica etsem msn wer yadabenimkini al [email protected] şimdiden tşk

passiv€ aggressiv€

Üye
saol :spr

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bunlarda wirüs falan yoktur demi bende wirüs programı yokta bi de kota sınırlı sen bana yollarmısın bunları rica etsem msn wer yadabenimkini al [email protected] şimdiden tşk

kardeş virüs felan yok merak etme ayrıca dediğim gibi programların boyutu çok fazla değil.kota felan yemez o kadar.en fazla 20 megabayt felandır.ama sen yinede msn den gönder diyorsan ekliyorum seni

ayrıca virüs programı bendede yok kullanmamda:)

bişey değil:)

kKORAY06

Üye
gerçekten bu programlar dogru kendim dendim we 5dk de açılan pc 40sn de çaıldı we 2dk dak kapanan 5sn de kapandı inanınki dogru hakan emegine saglık kanka ayrıyetten sagol

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten bu programlar dogru kendim dendim we 5dk de açılan pc 40sn de çaıldı we 2dk dak kapanan 5sn de kapandı inanınki dogru hakan emegine saglık kanka ayrıyetten sagol

sende sağol koray

Takipçi Satın Al

Üst Alt