erhank98
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şebekeye Bağlanılamadı! Modem Başka Bir Uygulama Tarafından Kullanılıyor ve ya Doğru Yapılandırılmamış Olabilir...
hata 633: Modem (ve ya diğer bağlantı aygıtı) zaten kullanımda ya da dogru yapılandırılmamış
deneyeceğimtelefondaki interneti kapat (turkcell wap, vodafone internet gibi) ağ bağlantılarına gir kablolu veya wifi iptal et kabloyu çıkartıp nokia suit'i tekrar aç ve bi tavsiye bluetooth ile bağlanma hem tel fazla ısınır hem bir az daha yavaş (zaten hız en fazla 20kb)
WİFİ VAR... 2 CİHAZDADAuribaju' Alıntı:telefonda ve pcde wifi varsa joikuspot programini onerebilirim
DEDİKLERİNİ yAPtım kardeş fakat yine aynı şeyi diyortelefondaki interneti kapat (turkcell wap, vodafone internet gibi) ağ bağlantılarına gir kablolu veya wifi iptal et kabloyu çıkartıp nokia suit'i tekrar aç ve bi tavsiye bluetooth ile bağlanma hem tel fazla ısınır hem bir az daha yavaş (zaten hız en fazla 20kb)
ikisinde de varsa kardeş dediğim programı indir en kolay yolu budeneyeceğim
WİFİ VAR... 2 CİHAZDADA
----------Eklendi @ 11:10:08 ---------- Yazıldı @ 10:37:51 ----------
DEDİKLERİNİ yAPtım kardeş fakat yine aynı şeyi diyor
Ama sen teldeki interneti kapat dedin kapattım.
Birşey dikkatimi çekti.
Telefonun üst sol tarafında çekme gücü simgesi varya onda hep 3G veya E İşareti var.
İnterneti Kapatıyorum Fakat Bunlar Hep Kalıyor...
imzalı signed versiyonu da vardıbu senin dediğin program 9 EURO kardeş...
----------Eklendi @ 12:05:12 ---------- Yazıldı @ 11:52:50 ----------
Kardeş saol o Programı buldum indirdim imzaladım çalıştı fakat bu verdiğim link imzalı değıldır isteyen varsa indirebilir...
http://www.maxicep.com/attachments/59517d1288931802
----------Eklendi @ 12:05:27 ---------- Yazıldı @ 12:05:12 ----------
Kardeş saol o Programı buldum indirdim imzaladım çalıştı fakat bu verdiğim link imzalı değıldır isteyen varsa indirebilir...
http://www.maxicep.com/attachments/59517d1288931802
bencede bunu kullanırsan daha iyi olu gibitelefonda ve pcde wifi varsa joikuspot programini onerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?