Bilgisayardaki Videoları Telefonda İzliyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

kolofaruk1

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayardaki Videoları Telefonda İzliyemiyorum
Merhaba Arkadaşlar samsung s7350i telefona sahibim mp4 video desteklıyor yanlız bılgısayarımdakı bazı mp4 vıdeolar telefonda açılmıyor.converter programları ıle çevirmeyi denedim Ama onlarda 5dk lık bir videoyu 1.5 dk ya kadar düşürüyor.Önericeğiniz Bir Program veya Bir Çözüm varmı ? :bilmm

qpel

Üye
bilgisayara xmedia recode kurun profillerden samsung s7350yi seçin çevirin mp4 ü telefona atın

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Super video converter var Onu yukle bilgisayara ismi gibi super bi program

kolofaruk1

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayara xmedia recode kurun profillerden samsung s7350yi seçin çevirin mp4 ü telefona atın

Bir videoyu 92 mb yaptı be kardeş sencede fazla deılmı :S

--------------- Ekleme ---------------

sefa senınkını denıorum kardeş

Super video converter var Onu yukle bilgisayara ismi gibi super bi program

kardeş senınkınde mp4 uzantısı yok :S

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Nasil yok ya listeden mp4 u sec ekran formatini ayarla tamamdir

kolofaruk1

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış programmı ındırdım acaba mp4 blamadım
Altta AVı Mpeg l mpeg ll vcd svcd dvd vs.. şeyler war

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Evde olsaydim pm ile resimli anlatimi yollardim ama malesef evde deilim pazar aksamina kadar beklersen yollarim pazar evdeyim...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
TotaL Video Converter kuLLanabiLirsin istediğin videoyu teLefonun açabiLeceği video formatına dönüştürüp teLefonda rahatLıkLa izLeyebiLirsin :)

kolofaruk1

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Beklerim Acele Lazım deıl Sadece korktm hiç olmaz filan diye :)

TotaL Video Converter kuLLanabiLirsin istediğin videoyu teLefonun açabiLeceği video formatına dönüştürüp teLefonda rahatLıkLa izLeyebiLirsin :)

mp4 u desteklenmıyen surum dıor denedım :S

fnldstntn

Üye

Bunu dene ekran boyutunu da telefonuna göre ayarlarsan olur...Mp4 mevcut...

qpel

Üye
videonun ve sesin bitrateini kontrol edin muhtemelen fazla bitrate verilmiş azaltın

Rich4arD

Rich4arD

Üye

Tamam Beklerim Acele Lazım deıl Sadece korktm hiç olmaz filan diye :)

mp4 u desteklenmıyen surum dıor denedım :S

Tam oLarak anLayamadım demek istediğini ? AçıkLarsan yardımcı oLmak isterim :)

SAINT1

SAINT1

Üye
Total video convertor hd'yi kullan.Her sorununu çözer.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Bu konuyu kesinLikLe totaL video converter çözer zaten de senin sorunu pek anLayamadım açıkçası yani totaL kuLLandım diosunda sorun yine ne oLdu ?

kolofaruk1

Üye
    Konu Sahibi
Mp4 e cevırıyorum totalle ama telefona atınca ekranda desteklenmıen surum diyor tekrar denıyım

hdr...

hdr...

Üye
Mp4 e cevırıyorum totalle ama telefona atınca ekranda desteklenmıen surum diyor tekrar denıyım

videoyu dönüştürürken telefonuna göre ekran boyutunu ayarlaman lazım.yada telefonun mp4 desteklemiyor olabilir 3 gp uzantısına çevir öyle at telefona.

kolofaruk1

Üye
    Konu Sahibi
3gp de öyle bir görüntü oluyorkı ne göuzukuyo bulanık hemde konusanların sesı cızırtı sadece.. boyutu nasıl ayarlıyıcaz onu anlamadım

Rich4arD

Rich4arD

Üye

videoyu dönüştürürken telefonuna göre ekran boyutunu ayarlaman lazım.yada telefonun mp4 desteklemiyor olabilir 3 gp uzantısına çevir öyle at telefona.

3gp de öyle bir görüntü oluyorkı ne göuzukuyo bulanık hemde konusanların sesı cızırtı sadece.. boyutu nasıl ayarlıyıcaz onu anlamadım

eee kardeş senin teLefon mp4 destekLemiyor herhaLde :hmmm
3gp de çok acayip pis diyosun peki ne yapmayı pLanLıyorsun ? Mp4 açmaz o zaman ekran boyutuna göre deiL açmıor zaten destekLemior nasıL yardımcı oLaLım o zaman ?

kolofaruk1

Üye
    Konu Sahibi
telefondakı vıdeoların çoğu mp4 ama bazı videoları almıyor işte
320x240 çözünürlük dıyor

oldu arkadaşlar sağoln hepınız videoyu çevırırken codec auto olması lazımmış xvid de duruyomuş meğerse
auto yapınca düzeldi teşekkrler hepinize

Rich4arD

Rich4arD

Üye
telefondakı vıdeoların çoğu mp4 ama bazı videoları almıyor işte
320x240 çözünürlük dıyor

oldu arkadaşlar sağoln hepınız videoyu çevırırken codec auto olması lazımmış xvid de duruyomuş meğerse
auto yapınca düzeldi teşekkrler hepinize

WaLLa anLayamadım ama yardımcı oLabiLdiysem ne mutLu bana :sarıl:

Üst Alt