Bilgisayardaki interneti usb ile galaxy s2 de kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

hekinci

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayardaki interneti usb ile galaxy s2 de kullanma
Wireless olmayan yerde bilgisayardaki interneti galaxy s2'ye nasıl bağlarım. Başka androidlerde oluyor ama s2 de yapamadım. Bilen varsa yardım etsin lütfen.

Peocawe

Peocawe

Üye
Bildiğim kadarıyla öyle bi olay yok. Sadece wi-fi sanırım. Gerçekten varsa öğrenince bizimle de paylaş lütfen :)

forza5454

forza5454

Üye
sanırım modeminiz wireless destekli değil anladığım kadarıyla. Böyle bir durumda ben bir yöntem biliyorum fakat mutlaka wi-fi özellikli bir pc veya dizüstü gereklidir. Connectify adlı program ile dizüstünüze kablo ile gelen internet bağlantısını, wifi adaptörüyle dağıtabiliyorsunuz. Bu sayede sizde telefonunuz ile wireless modeminiz olmadan bağlanabiliyorsunuz. Umarım yardımcı olur ;)

frenzo

Üye

[/URL]

mancukya

Üye
Senin makinede hic wifi yoksa yapamazsin sadece usb kablosu ile yapabilirsin bu isi eger pcde wifi mevcutsa Win 7 icin ag ayarlarinda pcyi hic bir program kullanmadak hotspot haline yada wifi anahatari gibi kullanmak icin secenekler var yada ugrasmam diyorsun arkadasin söyledigi program mevcut.

StRonK

StRonK

Üye
Varmıki böyle bişi

calypso16

calypso16

Üye
ben connectify ile pc'deki interneti açıyorum,s2'de wifi aramada kendi açtığım ağı bulup bağlanıyorum ama pro sürüm olması lazım

mostar34

Üye
Htc explorer da usb bağlantı seçeneklerinde internete gecis diye bir seçenek var hicbir pro yada ayar yapmadan usb kablosunu pcye takip pc deki neti paylasiyosun hatta ayan ole yaptım :)

Üst Alt