bilgisayarda kurulu işletim sistemini kaldırmadan yeni bir işletim sistemi eklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarda kurulu işletim sistemini kaldırmadan yeni bir işletim sistemi eklemek
arkadaşlar şuan kullandığım işletim sistemini kaldırmadan 2. bir işletim sistemini nasıl yükleyebilirim?

u_cosar

u_cosar

Üye
sanal olarak yükleye bilrisin vmware programı sanal işletim sistemleri oluşturabilirsin veya d: sürücüsüne extra bir tane işletim sistemi kurabilirsin ama dediğim gibi vmware daha güzel tavsiyemdir istersen aynı andaa hem sanalı hemde gerçeği kullanabilirsin.

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
öğrenmek istediğim sanal olanı değil.öğrenmek istediğim şu: bilgisayarda vista kuruluydu internetten win8 indirdim ve kurdum ancak sifreyi unuttugum için bilgisayarı açamadım ve format attım artık bilgisayar her açılışta vistayı mı yoksa win8i mi açacağımı soruyordu.tabi bende win8 in şifresini hatırlamadıgım icin win8i kaldırdım.simdi tekrar win8 kurmak istiyorum ama dediğim gibi şuan kullandığım işletim sistemininde gitmemesi lazım.bilgisayarın her açılışta vista mı yoksa win8 mi diye sorması lazım.

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
ikinci işletim sistemini diğerini kaldırmadan kurarsan istediğin gibi olur . Açılışta sorar

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
kurmak istediğim 2. işletim sisteminin cdsi yok internetten yüklicem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt