bilgisayarda hafıza kartını okutamıyorum!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarda hafıza kartını okutamıyorum!!!
arkadaşlar bi arkadaşa sıfır Nokia 2690 aldık yanında da 4gb hafıza kartı aldık. hafıza kartını telefon tanıyor. benim bilgisayarım da tanıyor fakat arkadaşın bilgisayar tanımıyor. sorun adaptörde ise diye farklı adaptör denedim yine tanımadı. okuyucu değiştirdim yine tanımadı. farklı bilgisayarda denedik yine tanımadı sadece benim bilgisayar gördü sorun ne olabilir.

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
waLLa ne desem yalan olur ama pc de adatörde, okuyucuda problem yoksa kesin kartta sorun vardır telefon tanıyabilir ama pc en küçük hataları bile okumaz sen kartta özel bişe yoksa biçimlendirip tak bide belki olur :)

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
kendi bilgisayarım tanıyor onda sorun yok ama arkadaşın bilgisayar tanımıyor. biçimlendirmeyi de denedim ama bi fayda etmedi. teşekkür ederim

negaTive*

negaTive*

Üye
hangi telefonda görüyorsa o telefona tekrar tak şifre koyduysan şifreyi kaldır düzelir.

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
şifre falan koymadım aldığım gün denedim. ki şifre olsa benim bilgisayarım da açmaz

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
o zmn arkadaşının bilgisayarının usb girişinde sorun vardır yada pc de sorun vardır başka çaresi yok

woltcaptain

woltcaptain

Üye
Tahmin ediyorum senin pc vista onunki xp dir demi

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
hayır benim bilgisayar da xp onun bilgisayarda xp. sorun şurdaki kartı görmeyen tek bilgisayar onun bilgisayar değil. kartı aldığım yere götürdüm ordaki bilgisayar da tanımadı...

woltcaptain

woltcaptain

Üye
hayır benim bilgisayar da xp onun bilgisayarda xp. sorun şurdaki kartı görmeyen tek bilgisayar onun bilgisayar değil. kartı aldığım yere götürdüm ordaki bilgisayar da tanımadı...
sende onu okumak için bi program gibi bişey var galiba denetim masasından bi bak bilmediğin programları netten araştır onuda arkdaşının pc sine yükle o kadar bilgisayar arasında sadece seninki görüyosa sende bişey var ki okuyor:sopa:

K_R_M

K_R_M

Üye
Antivirüs programı ne var sende arkadaşında ne var belki olabilir. Adaptör ve başka pc de denedim diyosun ilginç bi durum

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
okumak için program yönünden bakılırsa her türlü program var telefonla ilgili. kendim çok uğraşırım bi telefon tamircisnde bulunan tüm programlar var nerdeyse... antivirüs programını sormuşun ama ne alaka olabilir ki antivirüs programı ile? ben microsoft essentials kullanıyorum arkadaşım ne kullanıyor bilmiyorum sanırım nod32

woltcaptain

woltcaptain

Üye
okumak için program yönünden bakılırsa her türlü program var telefonla ilgili. Kendim çok uğraşırım bi telefon tamircisnde bulunan tüm programlar var nerdeyse... Antivirüs programını sormuşun ama ne alaka olabilir ki antivirüs programı ile? Ben microsoft essentials kullanıyorum arkadaşım ne kullanıyor bilmiyorum sanırım nod32

onları bi dene arkadaşının bilgisayarında

habbuj

habbuj

Üye
kardeş hafıza kartında şifre varsa pc okumaz şifreyi kaldırdıktan sonra dene:oke:

acati

acati

Üye
Kartın üzerinde SD HC yazıyorsa o kartı sadece bir SDHC yazan adaptörle okutabilirsin. Normal SD adaptörlerine takınca PC göremez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt