Bilgisayarda Android 4.0 kullanmak isteyenler içeri

Sponsorlu Bağlantılar

elit7534

Üye
klavyede farklı karakterler basıyor onu nasıl düzeltirim

MrExpert

MrExpert

Üye
Android konusunda cahilim onu kabul ediyorum :D:ah ama bu kadar saçma bir anlatımla çoğu kişi yapamaz biraz daha detaylandırması lazım en azında kullanılan programların aryüzlerinden biraz bahsetmesi gerekir pc ye bir çok farklı sistem kurdum ama bunu beceremedim şahsen Bu kadarcık anlatımla (aslında anlatım bile sayılmaz) ki chipdede böyle hiç bişe anlaşılmıyor... Muhtemelen chipdeki yazarda yabancı bir siteden çeviri yapmış kendi denememiştir... :off:

byhacker18

byhacker18

Üye
ya ben herşeyi yaptım sd karta yüklerken arka plan gelmedi run android diyorum deceting android x86 diyor noktalar geliyo 30 d bekledim yine açılmadı

-Emre

-Emre

Üye
Android konusunda cahilim onu kabul ediyorum :D:ah ama bu kadar saçma bir anlatımla çoğu kişi yapamaz biraz daha detaylandırması lazım en azında kullanılan programların aryüzlerinden biraz bahsetmesi gerekir pc ye bir çok farklı sistem kurdum ama bunu beceremedim şahsen Bu kadarcık anlatımla (aslında anlatım bile sayılmaz) ki chipdede böyle hiç bişe anlaşılmıyor... Muhtemelen chipdeki yazarda yabancı bir siteden çeviri yapmış kendi denememiştir... :off:

Normal Windows formatlamayi bilen adam bunu tak diye yapar çok basit işlem

emraxd

Üye
merhaba

Son düzenleme:

Üst Alt