CmptrCanavarı
Üye
-
Konu Sahibi
-
nitr[o]gen;4016857' Alıntı:hiç bir programa gerek yok kendine biraz güvenin varsa
açarsın kasayı
anakart modelini ve markasını aldıktan sonra
anartın sitesine gireriz ve marka modeli seçeriz
1 ) ses kartı (on-boardsa ki artık yeni nesil bilgisayarlarda hep böyle)
2 ) ethernet kartı(on-boardsa ki artık yeni nesil bilgisayarlarda hep böyle)
3 ) usb driverlarını
indirebiliriz.
Hazır kasayı açmışken ekran kartının marka ve modelini alırız
ekran kartının sitesine gireriz marka ve modeli seçtikten sonra kendi işletim sistemimize uygun olan driverı indirip kurarız
tüm içeriği indir diye bir kısım vardı galiba idm'de ama yanlış hatırlamıyorsam 1 adım ileriyi alabilir ancak alt linkleri alamaz gibi geliyor bana.İDM de öyle bişeyler vardı sanki
arkadaşım şimdi arkadaşlar idm falan dedi olur gibi gelıo belkıde olur ama siteye yenı bir şey eklendiğinde sen interneti açıp idm den aynı şeyi yapman laızm yenı konuları falan görmen için yoksa hiç bi değişklik olmaz sadece öyle eski konualra bakarsın o kadarPeki bu konu ile alakalı değil ama bir internet sayfasının tüm uzantılarını kaydetmek mümkün mü? Yani tüm veri tabanını. MeselaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdiye uyduruk bir site olsun. Bu siteye girdiğinizde karşınıza anasayfa, forum, iletişim vb diye menüler bu menülerde de alt menüler vardır her sitede olduğu gibi. Bunları külliyen kaydedip internet bağlantısı olmadan girebilir miyiz?
arkadaşım şimdi arkadaşlar idm falan dedi olur gibi gelıo belkıde olur ama siteye yenı bir şey eklendiğinde sen interneti açıp idm den aynı şeyi yapman laızm yenı konuları falan görmen için yoksa hiç bi değişklik olmaz sadece öyle eski konualra bakarsın o kadar
hmm öyleyse dene derim denemekten zarar gelmez
bana da zaten bir defa kayıt etsem yetecek. sürekli güncellemeye ihtiyacım yok aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?