DarkredBlue61
Üye
-
Konu Sahibi
-
9 W RMS?Logitech Z213 2+1 Hoparlör
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Creative SBS A120
Creative SBS A250
?14 watt olan güzele benziyor. Beklentiye bağlı birazda iş görür.
ModelLogıtech lerin bass kalitesi iyidir
Önerilen linkte 14 watt gücündeki ürün için söylemiştim. Fazla birsey beklemeyin ama iş görür.
Tşkler Fakat Bunda Hoparlörü Koruma Filan Yok Yani Tel Benzeri Bişey.Çocuklar Buna Bir Parmak Sokarsa Hallederler BunuÖnerilen linkte 14 watt gücündeki ürün için söylemiştim. Fazla birsey beklemeyin ama iş görür.
Malesef Koruması yok, zaten hoparlör uçacak sanırsınız o derece fırlıyor bunlarda.Tşkler Fakat Bunda Hoparlörü Koruma Filan Yok Yani Tel Benzeri Bişey.Çocuklar Buna Bir Parmak Sokarsa Hallederler Bunu
Çocuklar Rahat Bırakmıyor A300 De Bile Kaç KEz Denk Geldim Parmak Sokup Test EdiyorlarMalesef Koruması yok, zaten hoparlör uçacak sanırsınız o derece fırlıyor bunlarda.
Aman O Markalar AmanMicrolab 5+1 vardı bizde gri renkte idi . Subbowefer ı ise içine gömme idi . Model numarası hatırlamıyorum . 100 tl ye satmıştık.
Bundan Alsam 2 Gün Sonra Hoparlörde Koca Bir Parmak Ardındanda Ayak Deliği Açar ÇocuklarBende Philips SPA7355/12 var özel bas girişli işimi görüyor :O
Ben Bas Konusunda Bayaği Bayaği Bİr Memnunum.Köy Getirdim Bası Yere Koydum 4 KAtlık Evin Ta En Altından Bile Bası Duyabiliyorsun Bayaği Geniş Yayılıyor vede Net.Çocuk işi zor tabi yalnız philips ürünlerinde bulunan bas giriş teknolojisi bayağı bir fark yaratıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?