Bilgisayar yardim!!!

Sponsorlu Bağlantılar

BİLL

BİLL

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar yardim!!!
arkadaşlar bana max 2500 tl olan dizüstü bilgisayar önerebilir misiniz? istediğim özellikler
-en az 8 gb ram
-en az 17 inç ekran
-en az 1 tb hd
ve en son oyunları iyi seviyede oynayabilecek bilgisayar arıyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum.

Uhops

Uhops

Üye
HDD 750 olsun 7200rpm olsun :oke: veya bir ssd olsun.

- - - Eklendi - - -

Lenovo IdeaPad Y500 SLI En iyi bu var galiba 2500tl için

Kaishakunin

Kaishakunin

Üye
bence hdmi kablosuyla tv ye bağla! tövbe est. :D

MrExpert

MrExpert

Üye
np510r5e hem 1 tb hddsi var hemde 8gb ddr3 1600mhz ram var oyunları orta ayarda rahat oynatıyor.

BİLL

BİLL

Üye
    Konu Sahibi
bence hdmi kablosuyla tv ye bağla! tövbe est. :D
ne diosun kardeşim anlamadım!!!

- - - Eklendi - - -

np510r5e hem 1 tb hddsi var hemde 8gb ddr3 1600mhz ram var oyunları orta ayarda rahat oynatıyor.
Güzel pc ve fiyatı uygun kardeşim ama i5 var ben i7 ve 17" ekran istiyorum yinede tavsiyen için sağol.

- - - Eklendi - - -

Güzel pc ve fiyatı uygun kardeşim ama i5 var ben i7 ve 17" ekran istiyorum yinede tavsiyen için sağol.

- - - Eklendi - - -

fk555897

fk555897

Üye
şu laptobu buldum ama oyunlarda fazla bir performans bekleme.

BİLL

BİLL

Üye
    Konu Sahibi
şu laptobu buldum ama oyunlarda fazla bir performans bekleme.
oyun olarak günümüz oyunlarını kaldırır, fiyat ve özellik olarak iyi pc değerlendiricem, eyw. Saolasın.

BİLL

BİLL

Üye
    Konu Sahibi

2.207 TL'ye gt630 çok zayıf bence.

http://www.pcdepo.com/msi-ge70-0nd-413xtr-notebook-urun9444.html aslında ilk tercihim bu ve 5 gün içinde fikrim değişmesse alıcam, sence nasıl kardeş.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Dolar yükseldiği için fiyatlar tavan yaptı. Bu iki model gerçekten mükemmel ışıklı klavyeye kadar herşeyi var. Zaten aldığın zaman sana orjinal msi çanta ve ışıklı 7 tuşlu oyun mouse'u hediye edecek. Almaya kalksan 200 tl'yi bulur heralde. Şuan laptop alacak zaman değil dolar düştümü bunlarda düşecek takipte kal acelen yoksa. GTX 765 ekran kartı ssd ne ararsan var. Kullananlar windowsun 4 saniyede açıldığını söylüyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt