Bilgisayar oyunlarında 'şifreleme' sona eriyor!

MrExpert

Üye

Kusura bakmayın bazen Ayarı kaçırabiliyorum.

biz senle aynı saftayız yani Karaborsaya karşı ama böyle biYerde yaşayınca illaki 5 prodan birisi lisanslı oluyo haliyle

tapatalk

Üye
daha 1 tane programa para vermedim mobil ve pc de

MrExpert

Üye

Sanırım sen ön sipariş fiyatlarını söylüyorsun Doğrudur cod7 ön siparişe çıktığında 150tl idi aradan 1,5ay geçti 80tlye düştü Gta4 ün ön sipariş fiyatıdır o.

Sanırım sen ön sipariş fiyatlarını söylüyorsun Doğrudur cod7 ön siparişe çıktığında 150tl idi aradan 1,5ay geçti 80tlye düştü Gta4 ün ön sipariş fiyatıdır o.

aynen ben oyunun güzel oluCağnı bildim ve aceleci davrandım o yüzden yoksa ben de gördüm geçen sene raf fiyati 59TL idi

- - - Eklendi - - -

İşte buyüzden Oyunları ve programların türkçe versiyonları çıkmıyor anca 3.tekil şahıslar tarafından modlanıyor.

3.tekillerde şu gün olmuş daha GTA4 ü Tam türkçe yapamadılar işte bu yüzden

Uhops

Üye
Yalan söylemeye gerek yok ben daha hiç orjinal bişey satın almadım yanlış olduğunu biliyorum ve tapatalk gibi övünmüyorum ama 200tl ucuz olsun diye freedos alıpta 300 tl ye sistem kkurmak sacma oluyor şuan en ucuz win8 pro nerden baksan 350 vardır.:x.fakat türkçe oyun konusunda haklısınız crysis netten pek indirilmiyor ve oyun türkçe olunca güzel satılıyor.