Bilgisayar ötüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar ötüyor
Merhaba beyler 2011'in ekim ayı gibi kendime Nvidia 9800 GT 1 gb ekran kartı aldım. Almadan önce bilgisayarda ses yoktu. Ama aldıktan sonra bilgisayar ses çıkarmaya başladı. Bu durum ekran kartının fanından dolayı mı ? Yani fan yetersiz mi geliyor anlayabilmiş değilim. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

R.A.M

R.A.M

Üye
Kasayı aç dinle ekran kartı taktıktan sonra başladıysa muhtemelen ondandır

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimal ondan bu sesi nasıl engelleyebilirim ? Açılışta baya sesli oluyor sonradan gidiyor ses ama yine duyulabiliyor.

R.A.M

R.A.M

Üye
Büyük ihtimal ondan bu sesi nasıl engelleyebilirim ? Açılışta baya sesli oluyor sonradan gidiyor ses ama yine duyulabiliyor.
ekran kartı fanınının tam ortasında kapak gibi birşey vardır çıkar onu makine yağı damlat birde fan dönerken balans yapıyomu(yalpalama) gözlemle

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı fanınının tam ortasında kapak gibi birşey vardır çıkar onu makine yağı damlat birde fan dönerken balans yapıyomu(yalpalama) gözlemle
Teşekkürler tamam bakarım

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
Arkadaşım aynı karttan bendede var bende pc yi alalı 4-5 ay oldu ama hiç bir ses yok pc m de bu kartlarda fan dan ses gelmemesi lazım bu kartın + yanı ses çıakrmama sıydı ama sende çıkartıyormus anlayamadım senın eyrınde olsam aldım yere bi gösterirmdim bu o karttan ses gelmemesi lazım kendimden bılıyorum

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım aynı karttan bendede var bende pc yi alalı 4-5 ay oldu ama hiç bir ses yok pc m de bu kartlarda fan dan ses gelmemesi lazım bu kartın + yanı ses çıakrmama sıydı ama sende çıkartıyormus anlayamadım senın eyrınde olsam aldım yere bi gösterirmdim bu o karttan ses gelmemesi lazım kendimden bılıyorum
Ya mesala şuan ses az. Ama bilgisayarı başlattığımda heralde soğuktan dolayı ses geliyor bir baktırtcam aldığım yere çok teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt