Bilgisayar normal bir şekilde kendi kendine kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar normal bir şekilde kendi kendine kapanıyor
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese. Sistemimi bilmek isteyen varsa imzamda yazıyor. Sorunum şöyle ki; misal GTA 4 oynuyorum ve birden bire, sanki bilgisayarı normal bir şekilde başlatı açıp kapat der gibi önce oyun kapanıyo sonra açık olan klasör vs. varsa kapanıyo ve bilgisayar kapanıyor diyip kapanıyor. Yani çat diye elektrik kesilmiyor. Isı değerlerini sorarsanız, ekran kartını ve işlemciyi ayrı ayrı stress testine soktuğumda ikiside sapasağlam çıkıyor testten. Oyun oynarkende ekran kartı en fazla 60-65 dereceye çıkıyor. İşlemci ise taş çatlasın 45e çıkıyor.(Bunlar oyun oynarkenki değerler tabiki) Bilgisayarı topladığımdan beri bir türlü stabil çalıştıramadım arkadaşlar yardımcı olun ya. Teşekkürler şimdiden.. Bu arada işletim sistemim Win 7.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
virüs bulaşmış olabilir bi tarama yap

cyborg78

cyborg78

Üye
daha önce nasıldı kapanıyomuydu, yenimi başladı

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Win 7 kurdugumdan beri bu sorun var. Orjinal Kaspersky ile tam tarama yaptim ancak bise bulamadi.

cyborg78

cyborg78

Üye
win 7 yi iyi anlatmıyorlardı gibi, beğenende vardı amam bilmem, 8 yada 9 daha iyi gibi olabilirde belki, kullanmadığım için yanlış cevap vermek istemem, ben xp ciyim onu bilirim, tökezledimiydi atıyorum formatı hayde, kör topal geçiniyoz :bigstar:

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8.1 yüklü idi önceden.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
Windows 8.1 yüklü idi önceden.
o yüzden olabilir bendede win 8.1 yüklüydü win 7 yükledim geçende sürekli wifide problem çıkıyodu hep bağlantı kopuyodu sonra tekrar win 8.1 yükledim sıkıntı yok geri win 8.1 e dönebilirsin belki düzelir :hmmm

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Oylede oyunlarda cok sıkıntı cikiyordu. O yuzden win 7 yukledim.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
çifte işletim sistemini dene. win 8.1 + 7
ya bilgisayarın 7ye uyumlu değil yada windowsda sorun olabilir.
oyunu açmadan cmdye shutdown -a yazsana belki otomatik kapanma açılmışsa durdurursun.

Tesla0

Tesla0

Üye
Virüs tarzı bişey oldugunu düşünüyorum antivirüslerin görmediği bi program olabilir. Win 8.1de olmayıpta buna yüklediğin,güvenmediğin sitelerden tabi... O programları bi düşün onlarla alakalıdır

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Virüs tarzı bişey oldugunu düşünüyorum antivirüslerin görmediği bi program olabilir. Win 8.1de olmayıpta buna yüklediğin,güvenmediğin sitelerden tabi... O programları bi düşün onlarla alakalıdır
Oyle bilinmeyen farkli bi program yuklemedim GPU ve CPU test programi var birer tane o kadar. Eve gidince bakarim yine.
çifte işletim sistemini dene. win 8.1 + 7
ya bilgisayarın 7ye uyumlu değil yada windowsda sorun olabilir.
oyunu açmadan cmdye shutdown -a yazsana belki otomatik kapanma açılmışsa durdurursun.
Eve gidince denerim hocam.

furkankaya559758

Üye
Windows 8.1'e geri yükle. Ama yüklemek istemezsen Windows 7 format atıp driverları kendin yükle bir bir.

goldenheros

goldenheros

Üye
combofix kur. olmadı sistem geri yükle tekrar kur

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Abiler Kardeşler İyi Güzel Diyorsunuzda Bilgisayar kapanmasının Sebebi Virüstür Büyük ihtimal
İşletim sistemiyle alakası yok Arkadaşlar Windows 8 olan Kardeşimin Laptopuna Bende Windows 7 ye çevirdim Hiç bir problem olmadan kullanıyor Kardeşim.
Bir Secenekde Su olabilir Formatta kullandığın Cd Sıkıntılı olabilir
Donanımsal olacağını hiç sanmıyorum Isınma problemide yokmuş bilgisayarın
Bu arada Birtek Oyun Oynarkenmi Kapanıyor bu Bilgisayar ?

goldenheros

goldenheros

Üye
Net bir bilgi alamadığımız için sıkıntı yaşıyoruz.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar orjinal Kaspersky Internet Security tam taramayı temiz bitirdi. Windows'u etkinleştirememiştim bir türlü Windows'u etkinleştirdim şu an uzun bir süredir sorunla karşılaşmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: NiTr[O]gEn
goldenheros

goldenheros

Üye
tmm o zaman sistem hatasıdır iyi günler..

Üst Alt